Soraya Lavasani och Ralph Olsson har fått barn – se första bilden här

Porträtt av gravid Soraya Lavasani som nu har fått sitt och makens andra barn.
Nyhetsmorgons älskade och hyllade programledare Soraya Lavasani, 38, har blivit mamma för andra gången. I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av sin och maken Ralph Olssons lycka.
Soraya Lavasani har fått sitt andra barn
Slå på ljud

TV4-profilen Soraya Lavasani och maken Ralph Olsson har fått tillökning. På torsdagen berättade programledaren själv den glada nyheten i sina sociala medier. Det blev en liten pojke och han föddes den 14 april på SÖS i Stockholm. Paret har sedan tidigare dottern Bianca som föddes i juni 2017.

Släppte nyheten i direktsändning

Sorayas andra graviditet avslöjade hon i höstas på bästa sändningstid i Nyhetsmorgon. Detta efter att tittarna börjat kommentera att de misstänkte att så var fallet för programledaren.

– Då kommer det en till liten bebis. Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte-jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, berättade hon live i Nyhetsmorgon.

För Mamapodden förklarade hon senare varför hon valde att berätta nyheten i sändning.

Soraya Lavasanis rörande ord om bebislyckan

– Som offentlig person är man ju i rampljuset och jobbar man på tv så är det ju många som tittar, så jag hade ju fått ganska mycket kommentarer från tittare ganska tidigt i min graviditet att ”Oh, är det någonting på gång?”. Men jag var inte redo att berätta det själv och jag ville gärna veta att allt såg bra ut och att vårt barn var friskt innan jag berättade, sa hon då i Mamapodden.

Visar upp bebisen

Soraya har tidigare varit öppen men hur hon påverkats av kommentarer kring hennes mammaroll. Under dottern Biancas första år exponerade hon henne mycket på Instagram och på Nyhetsmorgon, förklarade programledaren för Aftonbladet i höstas.

Allt om Soraya Lavasani
Slå på ljud

– När jag la ut lite grejer första året så kunde det komma lite som ”vet du att det blir väldigt varmt i vagnen?” och så. Jag kan förstå att det finns en slags välmening, men jag tycker vi ska skippa sådant där, sa Soraya Lavasani till tidningen.

Vem är du mest lik av programledarna i Nyhetsmorgon?

Efter det har hon jag varit mer restriktiv med att dela bilder på sitt barn, för dotterns skull.

– Eftersom hon inte har valt att vara offentlig. Men hon är en jättestor del av mitt liv och hon finns i mitt flöde men jag är ganska försiktig med vad jag lägger ut kring henne, förklarade hon vidare för Aftonbladet.

Nu återstår att se hur mycket den nya lilla sonen får synas i programledarens flöden, eller rutan för den delen.

Foto: TT