Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Soraya Lavasanis nya ord om bebislyckan

27 mar, 2020 
AvAlice Göransson
Porträtt av Soraya Lavasani från 2019.
Soraya Lavasani ska föda vilken dag som helst.
Nu lägger hon ut nya gravidbilder på Instagram – som tillsammans med dottern Bianca gör att man smälter.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Allt om Soraya LavasaniBrand logo
Allt om Soraya Lavasani

Nyhetsmorgons programledare Soraya Lavasani, 37, blev blev mamma för första gången i juni 2017. Då föddes dottern Bianca som Soraya har tillsammans med maken Ralph Olsson.

Nu är Soraya Lavasani gravid igen. I direktsändning i Nyhetsmorgon i TV4 avslöjade hon det glada beskedet att hon och maken väntar sitt andra barn.

– Då kommer det en till liten bebis. Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte, jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, säger Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon.

TV4-programledaren jobbade sin sista dag innan mammaledigheten i början av mars– då skrev hon hur det kändes på sin Instagram.

”Min sista vecka på @nyhetsmorgon innan jag går på föräldraledighet. Känns både skönt och surrealistiskt på samma gång. Gäller att ta vara på varje minut ihop med Martin Järborg och resten av proffsen på redaktionen. Och inte minst, er tittare.”

Annons

Nya orden om graviditeten

När Soraya Lavasani gästade mediaprofilen Nikki Aminis podcast Bulle i ugnen för ett par veckor sedan avslöjade hon hur hon och maken tänker kring namnvalet till barnet.

– Vår dotter heter Bianca och jag vill ha någonting som passar ihop med det. Jag tycker att Winston är ganska coolt och det börjar min man tycka är ganska okej också om det är en kille, sa hon då.

Nu återstår det bara dagar innan Soraya ska bli mamma för andra gången. Under mammaledigheten har hon passat på att bli fotograferad för att föreviga gravidmagen och på Instagram delar Nyhetsmorgon-profilen med sig av resultatet.

”Inte långt kvar nu. Är så glad att vi valde photema som vår bröllopsfotograf. Sen dess har hon förevigat många viktiga stunder i vårt liv. Tack”, skriver Soraya Lavasani intill ett bildspel.

Annons

Nu har Soraya lagt upp ytterligare ett par fina bilder. Dessa på hennes dotter Bianca som omfamnar hennes gravidmage.

”Någon längtar efter sitt syskon #iväntanpåbebis”, skriver hon till bilden.

Och den fina gesten verkar verkligen uppskattas av Sorayas följare då hjärtan och hyllningar till lilla Bianca haglar in.

“Åhhh så söt!”, skriver en medan en annan skriver:

“Nämen gud, så gulligt. Hon kanske vill ”höra” vad babyn säger.”.

Foto: TT, Instagram

Annons