Spännande detaljerna i nya bilden på Victoria och familjen

Daniel, Estelle, Victoria och Oscar poserar på en ny familjebild.

Familjebilder har alltid något speciellt omkring sig, och bakom de kungliga finns det alltid en hel del tankar. Vi har listat detaljerna du kanske har missat.

En nytagen familjebild kablades under helgen ut på kronprinsessfamiljen. Victoria, Daniel, Estelle och Oscar, skrattandes i en soffa. Till synes en fin, men vanlig bild. Men vi har granskat den i dess pixlar, och kan erbjuda några härliga detaljer för dig som är extra nyfiken!

7 saker du kanske inte visste om kronprinsessan Victoria:

Victorias nya familjebild – här är spännande detaljerna

Soffan

Är det förlovningssoffan, frågade sig de kungliga nördarna när bilderna kom. Den där klassiska möbeln som ju betyder något alldeles speciellt för både Victoria och Daniel men även kungaparet. Det kan vara svårt att veta vid första anblick, men vid en närmare granskning vet vi att detta är en annan, näst intill lika vacker, möbel med liknande utformning och klädsel.

Victoria och Daniel drejade i Höganäs – se bilderna

Örhängena

Kronprinsessan Victoria älskar dessa ringar i öronen, och väljer dem ofta just till denna håruppsättning och just under officiella bildtagningar. Klassiska ringar med en lyxig twist, fyllda av stenar.

Hårknuten

Vi är vana att se kronprinsessan Victoria i antingen en snäv knut i bak på huvudet eller en hästsvans. Men just nu verkar hon ha hittat sin absoluta favorit. De senaste året har hon vid varje officiell fotografering valt denna variant av låg knut, något större och aningen sned, så att den tydligt syns på bilderna.

Kronprinsessan Victoria i den numera hyllade och älskade knuten.
Kronprinsessan Victoria i den numera hyllade och älskade knuten.

Estelles koppling till Madeleine

Estelle har fått sin mammas ögon, men prinsessan Madeleines makalösa hår. För precis som Madeleine så är Estelle blond, och har en fantastisk hårkvalitet.

Placeringen

Även hur den kungliga kvartetten sitter är noga uttänkt. Och de placerar sig allt som oftast på precis samma sätt. Prins Daniel intill Estelle. Prins Oscar i kronprinsessans knä. Och placeringen skapar en fin harmoni i bilden! Under 2017 kom faktiskt en bild som är en näst intill kopia av denna nya. Victoria har till och med samma hår och örhängen! Och det är samma person som står bakom kameran!

Bilden från 2017 är nästan en exakt kopia av den nya bilden!
Bilden från 2017 är nästan en exakt kopia av den nya bilden!
Familjen placeras oftast på samma sätt!
Familjen placeras oftast på samma sätt!

Oscar

Prins Oscar gör hela bilden i och med att han bjuder på kungahusets härligaste leende. Ett glädjerus. Ett skratt som säger mer än allt och verkligen får oss alla att fyllas med glädje. Var det ett härligt skämt, ett bus bakom kameran eller en mamma som viskade något kul? Det lär vi aldrig få veta.

Prins Oscars glädje och skratt är så härlig på nya bilden!
Prins Oscars glädje är så härlig på nya bilden!

Matchningen

När det kommer till klädval under fotograferingar är kronprinsessfamiljens stylist ett megaproffs. Det känns aldrig för matchat, men kläderna utgör en härlig harmoni, lite utan att man förstår varför. Men varje liten kläddetalj är noga uttänkt. Prins Daniel i svart kavaj med mörkblå slips. En mörkblå som sedan går igen exakt i prinsessan Estelles klänning och hårband. Kronprinsessan Victoria bär även hon svart, men ett skirt tyg som lättar upp den svarta känslan. Och i hennes knä ljusar prins Oscar upp det hela med en ljusblå färg som går i samma nyansspektra som den mörkblå.

Kostymen trendigare än någonsin – sno stilen av kronprinsessan Victoria

Foto: Tina Björkbacka/Kungliga hovstaterna, Erika Gerdemark/Kungliga hovstaterna, Anna-Lena Ahlström/Kungliga hovstaterna

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: