Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Sven Melander har drabbats av cancer igen – berättar nu

01 nov, 2021 
Elin Jonsson
Fotograftt
Sven Melander
”Jag är väldigt ledsen att behöva meddela att nu har jag drabbats av cancer igen”, säger Sven Melander i ett klipp på sina sociala medier nu.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Den folkkäre skådespelaren och komikern Sven Melander, 74, kommer nu med det tuffa beskedet om att han drabbats av cancer, igen.

Se också: Sven Melander om cancern som kommit tillbaka

Sven Melander har drabbats av cancer igenBrand logo
Sven Melander har drabbats av cancer igen

– För tre och ett halvt år sedan stod jag här, med den här mössan på, av förklarliga skäl och lät meddela att jag faktiskt blivit sjuk, säger Sven Melander i sitt klipp som han delar på sin Facebook-sida samtidigt som han förklarar att han friskförklarades från cancern då. Han har tidigare berättat att han fick snabb hjälp och att tumören togs bort under en operation, till följd av cellgiftsbehandling.

– Men nu står jag här igen och då är jag väldigt ledsen att behöva meddela att nu har jag drabbats av cancer igen, fortsätter han.

Annons

Sven Melander om cancerbeskedet: Bara att kämpa på

Sven Melander gör dock klart att han nu drabbats av en annan form av cancer, utan att gå närmare in på vad.

– Det är som de säger: ombyte förnöjer. Men som sagt det är bara att kämpa på, säger han med glimten i ögat samtidigt som han förklarar att han till en början tänkt att denna höst skulle till att bli hans Facebook-come back efter en tids uppehåll.

– Men jag kommer tillbaks jag lovar, säger han och refererar till sin sida där han pratar om politik och samhällsproblem.

Annons