Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Kändisarnas lyxiga lantställen – se bilderna

03 okt, 2022 
Felicia Hovryd
Tommy Körberg och Lisa Nilsson
Sjötomter, lyxhus och mysiga stugor – se hur kändisarna spenderar sin lediga tid på de lyxiga lantställena här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Under årets varmare månader eller när man bara vill komma hemifrån är det många som lämnar hemmet och tar en välförtjänt paus från vardagen på lantstället för att landa upp batterierna.

Se också: Ta stickling från pelargon – så gör du!Brand logo
Se också: Ta stickling från pelargon – så gör du!

Det gör bland annat Victoria Silvstedt, Lisa Nilsson, Måns Zelmerlöw, Tommy Körberg, Jonas Gardell och Mark Levengood, och Alexander och Amanda Schulman. Se bilderna på kändisarnas lyxiga lantställen här!

Victoria Silvstedts lyxvilla i Sverige

Inte nog med att supermodellen har ett hem i Monaco, New York, Bal Harbour Miami och St Barths så har Victoria Silvstedt även ett lyxhus med strandtomt i Vaxholm i Stockholms skärgård.

Annons

Victoria tillbringar ofta sina somrar och firar ibland julen i huset som hon beskriver som sitt ”happy place” och ett ställe som hon alltid kommer ha kvar. En perfekt tillflyktsort när det hektiska livet blir för mycket.

– Jag älskar närheten till naturen här, och att det springer rävar och rådjur på tomten. I New York kan jag känna mig kvävd ibland av storstadspulsen och längtar efter träd och frisk luft, berättar Victoria i en intervju med Sköna hem.

När Victoria var med i tv-serien Här bor jag visade hon upp det lyxiga huset i Vaxholm.

Victoria Silvstedt visar upp huset i tv-serien Här bor jag.
Victoria Silvstedt visar upp huset i tv-serien Här bor jag.
Victoria Silvstedt visar upp huset i tv-serien Här bor jag.

Lisa Nilssons skärgårdshus

Ute på en ö i Stockholms skärgård ligger Lisa Nilssons sommarhus som minst sagt har en magisk utsikt över havet. Lisa har under åren renoverat och byggt på huset och verkar nu ha blivit klart.

– Det är en fantastisk frihetskänsla att vara där, jag kan koppla av på ett annat sätt och tycker om att vara oåtkomlig. Jag har i samarbete med min arkitektvän Anders Frelin renoverat och byggt till huset jag köpte ensam 1993, samt byggt en Attefallsstuga. Hjärteprojektet har pågått i två år. Därute kan jag sitta och skriva – både låtar och i framtiden kanske även någon form av bok, vilket jag förstått att både fans och flera förlag önskar sig av mig, har Lisa berättat i en intervju med Allas.

Annons

Måns Zelmerlöws lyxiga sommarhus

När Måns Zelmerlöw och familjen inte är i London där de bor åker familjen till huset i Båstad för att njuta av den svenska sommaren.

2020 köpte Måns och familjen huset och har sedan dess renoverat det för att skapa ett perfekt sommarställe.

Tommy Körberg hyr av Benny Andersson

Tommy Körberg spenderar mycket tid på lantstället med sjötomt i Trosa – och har hyrt stället i 20 år av ingen mindre än ABBA-Benny Andersson.

– Jag är där så ofta jag kan, året runt faktiskt. För jag tycker det är så lugnt och skönt och man måste komma ifrån Stockholm ibland, så är det bara. Så det är en ynnest att få ha ett sånt ställe, har Tommy Körberg sagt till P4 Sörmland.

Jonas Gardell och Mark Levengood

Ute på Vindö i Stockholms skärgård har Jonas Gardell och Mark Levengood sitt sommarställe med utsikt över vattnet och passande nog passerar ofta färjorna på väg till Finland.

Annons

– Vindö är för oss en kärlekshistoria. 1994 letade vi efter ett sommarställe som vi kunde nå från Stockholm, utan att behöva ta någon färja eller egen båt. Jag tycker inte jättemycket om att åka båt, berättade Mark i en intervju med Magasin Värmdö.

– Det var också en ekonomisk fråga för på den tiden hade vi inte så mycket pengar. Först tittade vi på ett hemskt ställe vid Djuröbron, men när vi kom till ställe nummer två på Vindö sa det klick med detsamma. Och nu älskar vi det jättemycket. Det är en sjötomt som ligger vid en brant, extremt barnovänlig, barnen kan trilla till höger och vänster. Men det är så vackert.

Alex Schulman och Amanda Schulman

Somrarna spenderas bäst på Gotland enligt Alex och Amanda Schulman. Paret har bland annat renoverat en lada, byggt pool och bastu för att göra det bästa av somrarna med familjen.

Annons