Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Tilde de Paula Ebys hälsning till Jesper Börjesson får tittarna att spekulera

31 jan, 2020 
Alice Göransson
Kollage av Tilde de Paula Eby och Jesper Börjesson.
Efter Tilde de Paulas mystiska hälsning till Jesper Börjesson börjar tittarna spekulera direkt. ”Jesper kommer att vara med i Let's dance”, skriver en tittare på Nyhetsmorgons Facebook-sida.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Tidigare i januari meddelade programledaren Jesper Börjesson, 49, att han lämnar TV4 och Nyhetsmorgon. Det var i ett långt och känslosamt inlägg på Instagram som han berättade om det stora beslutet att göra ett karriärbyte.

Allt du behöver veta om Jesper Börjesson:

Allt om Jesper BörjessonBrand logo
Allt om Jesper Börjesson

”Det här är faktiskt lite svårt att skriva. Efter snart 25 år på TV4 så är det dags för mig att kliva ut ur studion och göra något annat i livet. 1995 började jag på TV4 Jönköping/Borås och fick sedan året därpå jobb som allmänreporter på TV4 Nyheterna i Stockholm”, skrev han då.

Han kommer inte bara att lämna TV4 och Nyhetsmorgon, han kommer även att lämna tv-rutan. Hans nya jobb kommer att innebära något helt annat än det han tidigare gjort.

”På darriga ben lämnar jag snart TV4 och Nyhetsmorgon för att börja på teknikkonsultföretaget Rejlers. Där ska jag jag vara med och leda en helt ny och väldigt spännande utbildningssatsning”, skrev han i inlägget.

Nu när Jesper gjorde sin sista arbetsdag på Nyhetsmorgon under torsdagen passade Tilde de Paula, 47, på att skicka en videohälsning.

Annons

– Jag hade såklart helst velat vara i studion men jag har fullt med en inspelning till Let’s Dance. Men jag vill ändå ringa in och säga några saker till dig Jesper. Vi har gjort så mycket tillsammans, säger hon i videon.

Jesper Börjesson till Let's Dance?

Tittarnas gissning efter mystiska budskapet Tilde berättar vidare i sin hälsning att de möttes för första gången när de studerade tillsammans. De har sedan gjort en massa uppdrag tillsammans på TV4.

– Livet handlar inte om vad man kan skriva upp på sitt cv, livet handlar om vem man får göra resorna med. Därför tackar jag dig otroligt mycket för allt. Jag kommer inte säga hejdå , jag kommer säga so long. För jag vet Jesper att vi kommer att ses snart i en ruta, snarare än vad många tror, säger hon.

5 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Eby:

Videon kunde inte hittas

Efter Tildes hälsning har flera tittare börjat spekulera på Nyhetsmorgons Facebook-sida vad hon menade. Flera tror att Jesper ska vara med i Let’s Dance, vilket Nyhetsmorgon inte svarar emot i kommentarsfältet.

”Jag gissar att Jesper kommer att vara med i Let’s dance.”, skriver en.

”Tanken kom till mig direkt! Let’s Dance”.

”Jag tänkte…han ska dansa i Let’s dance”, skriver en annan varpå Nyhetsmorgon svarar: ”Intressant gissning”.

Foto: TT

Annons