Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

TV4-kollegornas ord efter Tilde de Paula Ebys kyss inför alla

26 nov, 2020 
Lovisa STRÖM
I samband med Tilde de Paula Ebys födelsedag la hennes make Thomas upp en kyssbild på paret. Nu jublar TV4-kollegorna efter den offentliga kyssen. ”Hurra”, skriver en
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Tilde de Paula Eby har varit i tv-rutan i över 20 år och har med åren blivit en av Sveriges mest uppskattade programledare och profiler. Så fort hon saknas i rutan trillar det snabbt in kommentarer från oroliga tittare, och efter att hon varje vardagskväll lett tittarna genom nyheter och intervjuer i aktualitetsprogrammet Efter fem får hon direkt uppmuntrande kommentarer från tittare landet över som är minst sagt imponerade över hennes skicklighet.

5 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula EbyBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Eby

Tilde om kärleken till maken Thomas

När det kommer till privatlivet är Tilde mamma till de fyra barnen Naemi, Elian, Zion och Ilyah och är sedan åtta år tillbaka gift med sin stora kärlek Thomas de Paula. Tilde och Thomas träffades på en konsert för många år sedan, och i Tildes sommarprat från 2019 berättar hon om hur sångaren tog henne med storm.

– Jag var helt oförberedd. Jag skulle ju bara gå på en konsert och var inte beredd på att jag där och då skulle möta min the one, nämligen sångaren på scen, säger hon innan hon.

Annons

Idag firar de åtta år som gifta och dagen till ära har Thomas valt att lägga upp en bild på paret från dagen de blev man och hustru.

”8 år idag! Jag älskar dig!”, skriver han.

Och Tilde är snabb med att kommentera.

”Livets kärlek! Min bästa vän! Du är hela skillnaden! Jag älskar dig galet mycket älskling!”, skriver hon.

Men det är inte bara i samband med deras bröllopsdag som sångaren väljer att lägga upp en bild och hylla sin älskling. Nu reagerar TV4-kollegorna efter den offentliga kyssen.

Kollegornas hyllning till Tilde de Paula Eby efter kyssen

Även på Tildes födelsedag ägnade han ett helt inlägg åt att lyfta sin fru och sin kärlek till henne. Under en bild på när de står och håller om varandra vid vattnet skriver han:

Annons

”Idag är det din dag min älskade fru! Happy B-day!!”

Och Tilde svarar lika romantiskt:

”Varje dag med dig är min dag Baby!!!”

Den kärleksfulla bilden fick följarna att jubla, och i kommentarsfältet kan man se mängder av hjärtan och champagneflaskor från följare som visar sin glädje för paret. Men även Tildes kollegor valde att kommentera den mysiga bilden.

”Hurra hurra för kärleken!”, skriver bland annat Henrik Alsterdal följt av tre röda hjärtan.

Och även hans man Anders Pihlblad väljer att flika in.

”Grattis”, skriver även han följt av flera hjärtan.

Annons