Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

TV4-psykologen Anna Bennich separerar

02 mar, 2023 
Nyhetsmorgons relationsexpert Anna Bennich och maken Andreas Dahlin skiljer sig. I ett inlägg på Instagram öppnar hon upp sig om beslutet.
– Andreas och jag har separerat. Beslutet (som huvudsakligen är mitt) fattades under januari månad”, skriver hon i inlägget.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Anna Bennich är en av de mest välkända psykologerna i Sverige, och ses ofta som expert i bland annat DN och Morgonpasset i P3. Kanske mest känd är hon för sin medverkan i Relationsakuten i TV4:s Nyhetsmorgon, som psykolog och relationsexpert.

Se också: Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärerBrand logo
Se också: Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärer

Nu berättar hon att hon och maken Andreas Dahlin ska gå skilda väger. På sin Instagram publicerade hon en förklarade text på onsdagen. I inlägget skriver hon att hon kände sig tvungen att berätta om skilsmässan eftersom det florerat spekulationer kring Andreas Dahlin i kommentarsfältet.

Annons”Efter gränslösa kommentarer i mitt officiella Instagramkonto under gårdagen drogs olyckliga spekulationer igång även på andra ställen, kring huruvida min man är otrogen under en nu pågående ”kärleksresa”, skriver hon i inlägget och fortstätter:


”Andreas och jag har separerat. Beslutet (som huvudsakligen är mitt) fattades under januari månad. Det pågår alltså ingen otrohet. Däremot är ju en separation som de flesta vet nästan alltid en ganska tung och sorglig process.”


Avslutningsvis ber hon omgivningen att respektera det paret går igenom. Anna och Andreas gifte sig 2018.

Annons