Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

TV4:s nya besked om Jenny Alversjö i ”Nyhetsmorgon”

20 jan, 2020 
Alice Göransson
Jenny Alversjö på Svenska Hjältar-galan 2019.
Efter att Jenny Alversjö fick en stroke för några månader sedan har hon inte setts till i TV4:s Nyhetsmorgon. Tittarna undrar ständigt när hon kommer tillbaka – och nu ger kanalen ett nytt besked om Jennys comeback i programmet.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det var i höstas som Jenny Alversjö, 45, drabbades av en stroke. Efter en kortare tid på sjukhuset fick Jenny Alversjö återvända hem. Hon fick ett enormt stöd från både kollegorna på Nyhetsmorgon och TV4 men också från fans och tittare.

Sedan händelsen har hon varit hemma och vilat och Maria Forsblom, 37, har hoppat in i Jenny Alversjös ställe när det gäller tv-programmet. Jenny sjukskrevs från jobbet som programledare för det populära morgonprogrammet och efter det har ingen uttalat sig om när hon ska återvända till jobbet.

Jenny Alversjös mående

När Hänt.se kontaktade TV4 för ett tag sedan svarade de att de fortfarande var oklart när den populära tv-profilen skulle komma tillbaka och jobba.

”Vi har regelbunden kontakt med Jenny och ser fram emot att hon ska komma tillbaka”, skrev Johanna Thulin Bratten, programchef för Nyhetsmorgon, i ett mejl.

Annons

När Hänt träffade tv-profilen i december berättade hon hur hon mådde då och hur läget såg ut.

– Jag har tagit det väldigt, väldigt lugnt och jag tar det fortfarande lugnt och tar en dag i taget. Men jag mår mycket bättre idag. Jag börjar bli sugen på att börja jobba igen. Men jag har stor respekt för det som har hänt och ska försöka vila så mycket jag kan.

TV4:s svar efter tittarnas undran

Jenny Alversjö trodde i december att hon skulle vara hemma året ut och förhoppningsvis kunna vara tillbaka i Nyhetsmorgon strax efter nyår. Däremot visste hon inte om hon skulle jobba lika mycket som innan när hon väl kommer tillbaka.

Nyhetsmorgons Instagram undrar tittarna återigen när Jenny Alverjö kommer att komma tillbaka i programmet. Flera tittare har i deras kommentarsfält frågat om hur det står till med Jenny och när hon kommer att återvända till tv-rutan.

”Undrar när Jenny Alversjö kommer tillbaka?”, kommenterar en tittare varpå TV4 svarar:

”Det vet vi inte än, tyvärr”

Foto: Jerker Ivarsson/TT/Karin Törnblom/TT

Annons