Veckans horoskop 10 – 16 oktober

Två glada kvinnor

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 10 – 16 oktober

Kräftan

21 juni–21 juli

En vän tar med dig på en fest där du får många nya kontakter. Visst kan det vara så att de människor du träffar har åsikter du inte gillar eller intressen du inte delar

men försök bortse från det. Värme och empati är trots allt det viktiga.

Lejonet

22 juli–22 aug

Mycket handlar om familjen och släkten just nu. Om du har äldre släktingar som behöver hjälp ställer du upp. Även din bostad behöver extra omsorg, kanske är det dags att fixa småreparationer eller köpa lite ny och fräsch inredning.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Folk trivs i ditt sällskap och du hamnar i många djupa samtal. Men det finns också en person du varit osams med ett tag. Nu kan du svälja stoltheten, ta kontakt och föreslå att ni lägger det gamla bakom er. Det blir bra för er båda.

Vågen

23 sept–22 okt

Du är kreativ även när det gäller att hitta nya sätt att få in pengar. De initiativ du tar nu kommer att stärka ekonomin på sikt. Spännande i kärleken är det också. Du blir uppvaktad av en person som är både smart och känslig.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du är lyhörd för dina vänners behov. Om någon mår dåligt hittar du alltid på en liten överraskning som lättar upp stämningen. En planerad resa kan bli uppskjuten och

då gäller det att ha tålamod och invänta ett bättre läge.

Skytten

22 nov–20 dec

Humöret skiftar från dag till dag. Men du håller ofta dina tankar och känslor för dig själv eftersom du inte riktigt litar på att andra ska förstå dig. Vissa omkring dig känner sig utestängda och du skulle nog vinna på att vara mer öppen.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du har mycket folk omkring dig och får en ledande roll i någon typ av grupp eller förening. Människor ser upp till dig och litar på att du ska ordna och fixa allt möjligt och omöjligt. Du blir smickrad förstås och vill göra alla nöjda.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du träffar någon som ifrågasätter allt du tror på. Det är förståeligt att du blir provocerad men försök ändå sätta dig in i hur den andra personen tänker. I grunden är ni egentligen ganska lika och har mycket att lära av varandra.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Passa på att sortera viktiga papper, särskilt sådana som rör pengar. Där måste du ha ordning och reda, annars kan det bli trassel med kvitton, räkningar och lån. I kärleken ser det desto bättre ut. Känslorna för din partner fördjupas.

Väduren

21 mars–20 april

Du är rastlös och behöver mycket stimulans i form av spännande aktiviteter. Ibland tar du onödiga risker bara för att pröva dina krafter. Dessutom är du tävlingsinriktad och gör absolut allt för att vinna, oavsett område.

Oxen

21 april–21 maj

Det är laddat i kärleken. Du är intensiv och vill ta ut varje känsla till max. Är du singel har du stora chanser att träffa någon och det blir ett passionerat förhållande med många toppar och dalar. Se upp för kontrollbehov och svartsjuka!

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du har skjutit upp en del saker, eller rentav glömt dem, och det kommer ikapp dig nu. Det är bara att bita ihop, vara systematisk och ta allt i tur och ordning. Då kommer du att lyckas bra och belöningarna du hoppas på kommer efter ett tag.

Av Monica Hortell

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: