Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckans horoskop 10 aug – 16 aug

10 aug, 2020 
KATARINA CAMPAGNOLA
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 10 aug – 16 aug 2020 här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Väduren

21 mars–20 april

Du kan få en massa extra energi och känna för att göra en helrenovering inom något område av ditt liv. Det finns dock risk för överansträngning och en tendens att du säger ja till mer arbete och ansvar än du orkar med. Risk för motstånd och utmattning.

Mitt råd: Tänk måttlighet och balans.

Oxen

21 april–21 maj

Venus står gynnsamt för att utveckla syskonrelationer. Gräv ner stridsyxan och slut fred ifall konflikter kantat familjen. Du kan längta efter egen tid och känna frihet i din ensamhet. Samtidigt kan du sakna kontakten med vänner och behöva stunder av kärleksfullt umgänge.

Mitt råd: Livet i balans.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Vanligtvis gillar du att prata och utbyta idéer med din omvärld. Nu fördubblas ditt behov av kontakt och mycket tid kan gå till att umgås med vänner, syskon och grannar. Men se till att undvika skvaller! Din kreativitet kan vara på topp och du kan få uppmärksamhet för dina goda idéer.

Annons

Mitt råd: Dela erfarenheter.

Kräftan

21 juni–21 juli

Månen är på nedgående och det är dags för avslut. Lägg saker och ting bakom dig och satsa på att starta något nytt dagarna runt den 17:e. Venus står i ditt tecken till den 6:e september och gör dig extra attraktiv. Öppna dig för romantik, nöjen och umgänge med goda vänner.

Mitt råd: Lev livet nu!

Lejonet

22 juli–22 aug

Den inkommande nymånen står i ditt tecken och bjuder in till nystart i områden som befrämjar din personliga utveckling och lycka. Men först kanske du måste se över vad som pågår i karriären och göra justeringar som passar bättre in på dina mål och drömmar.

Mitt råd: Prioritera det viktiga.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du kan få insikter om något som står i din väg för utveckling. Vägen till befrielse kommer genom ändrade vardagsrutiner som passar bättre in på dina behov och vad din hälsa behöver. Sluta sopa problem under mattan och ta tjuren vid hornen.

Annons

Mitt råd: Hitta det du är bra på och utveckla de sidorna.

Vågen

23 sept–22 okt

Du kan få ut mycket av din umgängeskrets och genom vänner som delar dina intressen. Personer som är viktiga i karriären kan också få större betydelse och ge fördelar som kan påverka din inkomst och trivsel på jobbet. Ta tid för att reflektera och smälta intryck.

Mitt råd: Du kan lugnt lita på din magkänsla.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Ta initiativ till bättre hälsa. Regelbunden motion och nya träningsrutiner kan bygga styrka och välbefinnande. Gör en digital detox och begränsa surfande och skärmtid. Ta promenader i naturen och känn in dina behov på djupet. Utforska nya områden.

Mitt råd: Kroppen har förmåga till självläkning.

Skytten

22 nov–20 dec

Du kan få massor av extra energi och var på topp under flera dagar. Satsa på att utveckla kreativa projekt och intressen som tar fram mer av din sanna natur. Påverka din framtid med besluten som tas idag, och forma din framtid.

Annons

Mitt råd: Allt hänger ihop och har en mening som bitarna i ett pussel!

Stenbocken

21 dec–20 jan

Var inte rädd för att släppa taget om det gamla och öppna dig för något nytt. Rensa bort skräpet på olika nivåer och ge utrymme för nya perspektiv så lyckan kan få plats. Venus står i ditt relationsområde flera veckor framåt. Ta tacksamt emot det som kommer till dig från andra.

Mitt råd: Utveckla kärleksband.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du kan räkna med en aktiv vecka med socialt umgänge och ny information som kan uppta en hel del av din tid. Ett miljöombyte kan vara passande och stimulera din nyfikenhet med något nytt och spännande. Ditt behov av frihet kan göra sig gällande.

Mitt råd: Ge mer utrymme för egna behov.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Venus står gynnsamt i ditt tecken för nöjen, fritidsaktiviteter och romantik. Satsa på några festkvällar med goda vänner och ha roligare. En förändring i arbetslivet som förbättrar din hälsa ligger helt rätt. Rensa bort allt som skapar oro och stress nu.

Mitt råd: Investera i det som känns bra ända in i själen.

Annons