Veckans horoskop 11 – 17 november

Und kvinna i hatt formar munnen till en puss och håller löv i händerna

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 11 – 17 november här.

Horoskop 11 – 17 november

Väduren

21 mars–20 april

Du kan tappa humöret om omgivningen har för höga förväntningar på dig, eller om du inte känner dig hörd och sedd. Prata känslor och dela dina tankar. Studier och resor ligger helt rätt om du vill förkovra dig i något som intresserar. Mitt råd: Satsa på roliga utmaningar som också kommer hjälpa dig att växa.

Oxen

21 april–21 maj

Oväntade skeenden kan rubba balansen och göra dig orolig. Återställ jämvikten med rogivande aktiviteter och avslappning. Tiden är bra för att forma ditt liv mer utifrån dina egna villkor. Bryt gamla mönster och öppna dig för nya inslag i ditt liv. Mitt råd: Ge utrymme för aktiviteter som tar fram kreativiteten.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Bra vecka för vänskap och relationer. Du kan känna dig ovanligt fantasifull och finna spännande utlopp för din kreativitet i samarbete med andra. Skapa en skön vecka genom mer fokus på ditt välbefinnande. Mitt råd: Trivsam och harmonisk miljö på jobbet gör livet lättare och roligare att leva.

Kräftan

21 juni–21 juli

Du kan lägga en konflikt bakom dig och gå vidare i en mer positiv anda. Ställ inte för höga krav på ett samarbete, så är risken mindre att du blir besviken. Nu kan det handla i mångt och mycket om hur bra du kan hantera utmaningar och hur långt ditt tålamod räcker. Mitt råd: Genomtänkta beslut är viktiga nu.

Lejonet

22 juli–22 aug

Bra vecka för familjeliv och umgänge med barnen. Fyll fritiden med spänning och roliga utmaningar som hjälper dig att växa. Fånga en dröm så har du tillräckligt mycket att göra. En tålamodsprövande situation på jobbet kan få en positiv lösning. Kollegor står på din sida. Mitt råd: Lev din dröm.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du kan må utmärkt i privatlivet, men ha för lite energi över för arbete och socialt liv. Undvik att ge dig i kast med nya projekt. Reflektera inåt och ge dig egentid. En hemtrevlig atmosfär kan ge ny grogrund för inre välmående och kreativt skapande. Mitt råd: Möblera om, renovera och gör fint runt dig.

Vågen

23 sept–22 okt

Låt idéerna flöda och skapa nya mål och drömmar. Ditt frihetsbehov kan pocka på och få dig att längta bort och vilja se något nytt. Några dagars avkoppling som laddar upp batterierna kan göra gott. Ta hand om dig själv och må bättre. Mitt råd: En kort resa med miljöombyte ökar välbefinnandet.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Din dröm kan bli sann när du gjort vad som krävs. Kom närmare dina mål genom att tänka på en liten etapp i taget. Släpp taget om allt som inte längre ger glädje eller motivation. Bra vecka för att hitta rätt bland känslorna och lära känna mer av dig själv på insidan. Mitt råd: Medvind i segel.

Skytten

22 nov–20 dec

Lyckobringarna Venus och Jupiter står i ditt tecken, ger glädje och tur, och förgyller din tillvaro med kärlek och vänskap. Du kan lyckas kombinera romantik med ett praktiskt sinnelag, så du kan få mycket gjort och vara i sjunde himlen på samma gång. Mitt råd: God självkännedom ger inre trygghet.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Sök dig utåt för att knyta nya kontakter som kan ha positivt inflytande i karriären. Låt nya vänner komma in i ditt liv. Var öppen för att ta emot goda råd och dela andras erfarenheter. Undvik impulsiva beslut som kan skapa mer arbete för dig i långa loppet. Mitt råd: Samarbeta mot gemensamma mål.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Något kan ta en oväntad vändning i karriären. Ligg lågt och vänta med beslut. Nu är en bra tid för inre reflektion och eftertanke, men samtidigt kan det göra gott med en ökad dos av socialt umgänge. Låt resten av månaden bli en glädjens tid för romantik, vänskap och kärlek. Mitt råd: Finn styrkan.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Låt dina karriärintressen stå i fokus och satsa på att utveckla kontakter som kan påverka din framtid i ny och positivt riktning. Möjligheter kan komma genom personer som har erfarenhet och resurser. Ta emot det som kommer till dig med öppna armar. Mitt råd: Fyll dina dagar med nya upplevelser.

Foto: TT

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: