Veckans horoskop 12 – 18 mars 2020

Porträtt av ung kvinna som tittar in i kameran med kaxig uppsyn.

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 12 – 18 mars 2020

Kräftan

21 juni–21 juli

En vän hör av sig med överraskande nyheter. De kritiska kommentarer du kan ha är det nog bäst att du behåller för dig själv eftersom dina ord påverkar mer än du tror. Ekonomin går uppåt. En snabb affär ger trevliga extrapengar.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du behöver ta tag i diverse projekt hemma. Vänta inte på att någon annan ska ta initiativet, då blir ingenting gjort. Något som rör ett kontrakt eller avtal kräver också din uppmärksamhet. Var noggrann i både stort och smått!

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du vet vad du vill uppnå och är beredd att ta en del risker för att komma dit. Ofta förvånar du omgivningen genom att göra precis det som ingen förväntar sig. Men självförtroendet vacklar ibland även om du inte visar det utåt.

Vågen

23 sept–22 okt

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Du tar det ganska lugnt och försöker fokusera på rätt saker istället för att stressa. Men många i din närhet rusar omkring som yra höns och låtsas vara mer effektiva än de är. Bli inte irriterad, det tar bara en massa kraft!

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du tar bra hand om dina vänner, ser till att höra av dig ofta och engagerar dig om någon behöver hjälp. Som tack får du både komplimanger och presenter. Just nu har du också lite extra tur i kärlek, så ta gärna egna initiativ.

Skytten

22 nov–20 dec

Du tänker praktiskt och gillar att experimentera. Dessutom är du hjälpsam och gör vad du kan för att underlätta tillvaron för alla omkring dig. Lite trött är du ibland, men det kan du motverka med bra mat och extra vitaminer.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Så möter du våren 2020 – baserat på ditt stjärntecken

Du måste vara flexibel eftersom det händer något nytt hela tiden. Det gäller även rent socialt, folk hör av sig, det kommer gäster och du är så upptagen så du knappt hinner tänka. Det är stressigt men samtidigt väldigt trevligt.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du pratar mycket men inte om dina innersta känslor. När människor försöker fråga ut dig om känsliga ämnen blir du irriterad. Däremot engagerar du dig gärna i andra och om någon har problem gör du allt du kan för att hjälpa till.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du är intresserad av människor och gör ditt bästa för att komma överens med alla. Ett möte som du varit nervös inför går hur bra som helst. Däremot kan det bli problem med papper och kvitton så försök vara lite extra noga!

Väduren

21 mars–20 april

Vilket stjärntecken passar du med?

Du har en del intressanta planer för den närmaste framtiden. Dessvärre är det ofta något som hakar upp sig när du ska sätta dem i verket. Du är i alla fall på väg åt rätt håll och når dina mål med en blandning av list och tålamod!

Oxen

21 april–21 maj

Åsikter som du varit säker på blir ifrågasatta av människor som du har stor respekt för. Du försöker verkligen tänka i nya banor utan att ge avkall på dina värderingar. En utflykt eller resa ger omväxling och nya perspektiv.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Det är inte mycket som går enligt planerna och det är förstås irriterande. Dessutom finns det en person du litat på som inte ställer upp när det behövs. Försök se det hela objektivt istället för att fastna i dina känslor!

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: