Veckans horoskop 13 – 19 februari 2020

Leende kvinna tittar in i kameran med vacker solnedgång i bakgrunden.
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 13 – 19 februari 2020

Kräftan

21 juni–21 juli

Det är väldigt intensivt just nu. Mycket händer på en gång och du träffar många starka människor. De initiativ du själv tar leder inte dit du vill men det blir bra ändå om du har lite tålamod. Det är viktigt att hålla det goda humöret uppe!

Lejonet

22 juli–22 aug

Du griper in när någon blir orättvist behandlad. Det handlar inte om några stora saker men du agerar ändå kraftfullt och ser till att allt blir som det ska. Du har dessutom starka upplevelser i samband med film, konst och musik.

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du pratar om känslor och försöker analysera hur både du själv och andra fungerar. Ibland sätter du fingret på sådant som andra grubblat på men inte förstått och du kan bli lite av en kurator eller psykolog för dina vänner.

Vågen

23 sept–22 okt

Du tar inte gärna tag i praktiska saker och vissa uppgifter glömmer du helt enkelt bort. Däremot är du bra på att vårda dina relationer. Människor i din närhet känner sig sedda och bekräftade och många vill vara din vän.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du iakttar människors beteende men kommenterar inte så mycket. Hellre ligger du lågt och håller distans. Det finns en person som gärna vill lära känna dig närmare men din attityd är mer avvisande än du kanske tror själv.

Skytten

22 nov–20 dec

Du vill vara grundlig och ordningsam men de goda föresatserna är svåra att uppfylla. Oväntade händelser rubbar dina cirklar och du bör försöka vara flexibel i alla lägen. Välkomna omväxlingen istället för att irriteras av den!

Stenbocken

21 dec–20 jan

Så blir ditt 2020 – stort årshoroskop för alla stjärntecken

Vissa tveksamheter försvinner och nu är du redo för nya utmaningar i livet. Ofta försöker du överträffa både dig själv och andra och du dras till tävlingar av olika slag. Försök hushålla med energin så du inte kör slut på dig fullständigt.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du kommer överens med alla slags människor, även sådana som många tycker är besvärliga. Om folk blir ovänner griper du in och visar en oanad diplomati. Du blir också bjuden på fest och där är du med om ett trevligt återseende.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du träffar en person som berör dig på alla plan. Det känns som att ni är själsfränder och det finns en ovanlig tolerans mellan er. Även om ni tycker olika om det mesta så förstår ni varandras synpunkter och ni skrattar åt samma saker.

Väduren

21 mars–20 april

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

Det mesta blir rörigt och stökigt just nu och du vet inte vad det beror på. Försök ta det lugnt och starta inget nytt förrän du känner att allt börjar flyta normalt. Allt som rör papper och kvitton bör dubbel- och trippelkollas!

Oxen

21 april–21 maj

Du är framåt och visar vad du vill i alla lägen. Vad andra tycker bryr du dig däremot mindre om. Det gör dig effektiv och målmedveten men vissa relationer blir lidande. Var beredd på en hel del klagomål och hetsiga diskussioner!

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du är kritisk mot andra människor. De behöver inte göra särskilt många misstag förrän du bestämmer att de inte är något att satsa på. Den här tendensen att döma för fort kan dock slå tillbaka på dig själv, så försök att ha en mjukare attityd.

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: