Veckans horoskop 13 – 19 januari 2020

Porträtt av ung kvinna som sitter vid en betongpelare.
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 13 – 19 januari här.

Horoskop 13 – 19 januari 2020

Väduren

21 mars–20 april

Veckan börjar bra för att se över dina vardagsrutiner och ta hand extra om hälsan. Bryt dåliga vanor och skapa bättre. Stora förändringar kan ske i karriären. Gamla strukturer kanske inte längre fungerar och nya behöver byggas upp från grunden. Mitt råd: Bra rutiner gör dig lyckligare.

Oxen

21 april–21 maj

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Venus står fint placerad för vänskap och positiv utveckling i gruppgemenskap. Fördjupa kontakten med dem som står nära. Se över dina mål och framtidsdrömmar. Känn in om du vill göra justeringar som passar bättre in på det du vill längst inne i ditt hjärta. Mitt råd: Trivs med dig själv och dina val.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Veckan kan komma med en hel del att smälta och du kanske måste tänka om vad gäller ekonomi och resurser som involverar andra personer. Ta vara på all kunskap som finns omkring dig och fatta bara viktiga beslut om du känner dig helt säker. Gör medvetna val. Mitt råd: Släpp in en ängel i ditt liv.

Kräftan

21 juni–21 juli

Låt det ske en djupare läkning i dina relationer. Du kan påverka energimässigt genom dina tankar och förväntningar. Men undvik att ha orealistiska förväntningar på andra personer. Nu handlar det om att se och acceptera sanningar som kanske inte alltid är precis vad du hade önskat. Mitt råd: Läk i det inre.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du kommer nära bristningsgränsen och gör rätt i att ta ledigt och för att återhämta krafterna. Sätt gränser och säg bara ja till det du vet att du orkar med. Risken är stor att du får så mycket att göra att det kan påverka din hälsa. Förändra strukturer.
Mitt råd: Se det jobbiga som gåvor.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du kan stöta på motstånd i en kärleksrelation eller med en familjemedlem, och känna tyngden av ansvar på dina axlar som du kanske inte räknat med. Kreativa projekt kan också kräva mer än du orkar med just nu. Håll en öppen attityd och vilja till förändring. Mitt råd: Låt allting falla på plats nu.

Vågen

23 sept–22 okt

Din planet Venus står nu välplacerad i ditt hälso- och arbetsområde under flera veckor framåt. Läget passar för att återhämta krafterna och få större tillgång till din egen kraft. Djupgående processer kan ske i ditt inre. Satsa på nya strukturer i familjelivet. Mitt råd: Låt gammalt rasera och bygg nytt.

Så blir ditt 2020 – stort årshoroskop för alla stjärntecken

Skorpionen

23 okt–21 nov

Risk för impulsköp! Se över dina utgifter och håll lite extra i plånboken. Venus står gynnsamt placerad i ditt mest kreativa område flera veckor framåt. Perfekt läge för romantik, vänskap, nöjen och för att ha roligare. Mitt råd: Satsa på ditt välmående och skapa balans mellan kropp och själ.

Skytten

22 nov–20 dec

Det kan ha varit kämpigt med det ekonomiska under en längre period, men nu står Jupiter välplacerad, vilket innebär att nya inkomstmöjligheter kan komma din väg. Satsa på det som ger stabilitet och trygghet på lång sikt. Mitt råd: Lägg fokus, kraft och energi på det som är hållbart och känns bra.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Stora och små förändringar kan påverka vardagsstrukturer och ditt arbete. Gå till botten och lista ut var exakt skon klämmer, så du kan bygga upp nya och bättre rutiner som passar in på den du är och det du vill. Bra period några veckor framöver för vänskap och socialt umgänge. Mitt råd: Tålamod.

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

Vattumannen

21 jan–19 feb

Tänk på vilket budskap du förmedlar till dig själv. Försök att se förändringar i ett större perspektiv och se framåt med tillförsikt. Oavsett hur dina mål ser ut, så går många av dem att nå. Men nu behöver du prioritera. Mitt råd: Ha mer kul och njut av stunden, annars tröttnar du snabbt.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Venus står i ditt tecken flera veckor framåt. Våga drömma och ge dig hän till det som känns värdefullt. Bra period för kärlek, romantik, harmoni och vänskap. Slappna av och återhämta krafterna. Undvik tungt ansvar i gruppgemenskap. Mitt råd: Finn glädjen inombords och ta tid för det som känns skoj.

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: