Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckans horoskop 13 juli – 19 juli 2020

13 jul, 2020 
KATARINA CAMPAGNOLA
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 13 juli – 19 juli här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Väduren

21 mars–20 april

Fånga dagen och gör det bästa av planeten Mars som fortsätter att gästa ditt tecken. Du får extra energi och handlingskraft, men du får också hålla styr på egot och inte låta det komma emellan dig och andra. Uppgradera ditt sociala liv och se till att ha ett möte med kärleken. Mitt råd: Finn din styrka.

Oxen

21 april–21 maj

Livet ser betydligt ljusare ut nu och de bekymmer som du anat i fjärran är ännu längre bort än du inser. Andas optimism och låt dig styras av nyfikenhet. Förändra det som kan stå i vägen för din framgång och öppna dig för nytt och spännande. Mitt råd: Låt arbetslusten kicka in och bli betydligt mer effektiv.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Venus fortsätter genom ditt tecken och sätter scenen för kärlek, romantik och trevliga pratstunder. Du kan locka till dig någon som attraheras av din charm och personlighet. Gör veckan rik på kärlek. Använd förnuftet så har du råd med det mesta. Mitt råd: Väck lusten i förhållanden.

Annons

Kräftan

21 juni–21 juli

Du kan förbereda dig för en nystart som innehåller betydligt mer ansvar i relationer. Det kan kännas viktigare att upprätthålla traditioner som binder samman familjegemenskapen. Håll ditt hjärta öppet så väcker du värme hos de flesta du träffar nu. Mitt råd: Så nya frön inför framtiden i förhållanden.

Lejonet

22 juli–22 aug

Sök dig till goda vänner för trevliga pratstunder. Det kan lätta upp en annars något tung vecka. Satsa på daglig andlig tillväxt och utveckling. Meditation och avkoppling ligger helt rätt. Stanna upp och njut mer av stunden. Mitt råd: Undvik att acceptera mer ansvar än du orkar med i längden.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Nu passar att fundera på nya mål och drömmar som ligger dig nära hjärtat. Satsa på en nystart som inspirerar till hälsa och välbefinnande men som inte skapar stress och överdrivet mycket arbete. Risken nu är att du biter av ett större stycke än du kan svälja. Mitt råd: Stanna upp och njut mer av stunden.

Annons

Vågen

23 sept–22 okt

En kravfylld verklighet kan bli mer påträngande i privatlivet, vilket i sin tur kan påverka ditt arbete och karriär. Använd intuitionen och magkänslan till att välja de rätta besluten. En stilla stund varje dag för inre reflektion och meditation kan lägga in rätt växel. Mitt råd: Lindra stress med yoga.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du får en skjuts framåt på jobbet och kan ta ledningen på ett helt nytt sätt som också kan inspirera dina kollegor. Föreställ dig själv som den person du skulle vilja vara som ledare, och agera efter det. Underskatta inte din förmåga. Mitt råd: Ge växtkraft till egna och gemensamma visioner.

Skytten

22 nov–20 dec

Du kanske måste tänka om kring ekonomi och planera för att finna nya inkomstkällor. Men låt inte din ekonomi hamna i centrum till den grad att du riskerar att försumma dina relationer, vilket kan ge trassel. Ett kärleksförhållande kan bli höjdpunkten på din vecka. Mitt råd: Njut av lyckade kärleksdagar.

Annons

Stenbocken

21 dec–20 jan

Det kanske inte går precis som du tänkt denna veckan, och du får möta en del motstånd som kräver uthållighet och ökat ansvar. Men se inte motgångar som misslyckanden. Dina upplevelser nu ger värdefulla erfarenheter som du kan bygga vidare på. Mitt råd: Satsa på framförhållning och god planering.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Din hälsa kan behöva mer uppmärksamhet. Undvik att gå på i samma hjulspår om du känner dig trött och hängig. Bli återhämtningssmart och planera in fler pauser under dagen. Nya vardagsrutiner som prioriterar dina behov passar nu. Mitt råd: Visa vänlighet och medkänsla med dig själv.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Lev mer i harmoni med din egen natur och dina intressen. Släpp taget om sådant som fungerade förut, men inte fungerar längre. Håll inte fast vid gamla vänner och bekanta av gammal vana. Umgås med de som ger dig energi och inspiration. Mitt råd: Prioritera det som puffar dig framåt.

Annons