Veckans horoskop 14 – 20 oktober

Kvinna i höstkläder framför en spraymålad vägg

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 14 – 20 oktober här.

Horoskop 14 – 20 oktober

Väduren

21 mars–20 april

Din utstrålning är attraktiv för omvärlden och du har positivt inflytande över dina relationer. Nu kan du dra till dig personer som kan komma till nytta. Satsa på att utveckla gemensamma intressen med personer som du vill dela upplevelser i din tillvaro med. Mitt råd: Tacksamhet skapar livsglädje.

Oxen

21 april–21 maj

Det kan vara mycket på gång i ditt arbete, och du får räkna med ett ökat ansvar som kan ta på krafterna. Samtidigt kan du få positiv uppmärksamhet för arbete utfört med beröm godkänt. Lägg vikt vid detaljer och undvik att ta genvägar. Bra period för att ta hand om hälsan. Mitt råd: Må bra i vardagen.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Se över din diet och dra ner på sötsuget. En höstutrensning för hälsa och välbefinnande ligger helt rätt. Satsa på positiva förändringar som kan främja vardagsrutiner och göra livet roligare. Bli en livsnjutare med balans. Mitt råd: Varva arbete med dagar för nöjen, avkoppling och mer humor.

Kräftan

21 juni–21 juli

Röj hemma och skapa en atmosfär som tar fram mer av ditt sanna jag och får dig att känna att du kan vara dig själv helt och hållet. Släpp taget om allt som inte längre fungerar och kompromissa inte med dina ideal. Dina relationer kommer att gå i rätt riktning under hösten. Mitt råd: Ha tålamod.

Lejonet

22 juli–22 aug

Räkna med livliga diskussioner som kan inspirera och antingen göra dig sprallig av lycka, eller trigga gräl och konflikter. Du kan komma att dra det kortaste strået, men samtidigt få insikter som öppnar upp nya vägar till mognad och ökad tillväxt. Mitt råd: Led dig själv i rätt och positiv riktning.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Var öppen för ny information som kan komma genom vänner eller bekanta i omvärlden. Nya bekantskaper kan öppna upp möjligheter för arbete och inkomster. Spendera tid med familj och syskon. Lös konflikter och problem som hängt över som en skugga i dina relationer ett tag. Mitt råd: Var dig själv.

Vågen

23 sept–22 okt

Solen står i ditt tecken tillsammans med Mars och höjer temperaturen rejält. Passa på och var effektiv och gör en extra ansträngning för att få saker och ting gjorda. Välj att göra det du själv vill, istället för att anpassa dig efter andras krav och förväntningar. Mitt råd: Var närvarande i allt det du vill.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du kan ha varit så fokuserad på ditt arbete att ditt sociala liv hängt efter. Om du känt dig ensam och övergiven den sista tiden har du bara dig själv att skylla på. Nu står planeterna rätt för att återuppta kontakten med familj och goda vänner. Mitt råd: Ha roligare och ta ut svängarna.

Skytten

22 nov–20 dec

Du kan trivas med att dra dig inåt och spendera mer tid i stillhet. Bra period för att försöka vara närvarande i allt du gör, oavsett vad du gör. Skapa förändringar som påverkar din hälsa positivt. Bra tid för läkning av gamla hjärtesår. Mitt råd: Var i stillhet och tystnad med bara dig själv en stund varje dag.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du är kapabel att klara av det mesta på egen hand, men nu kan du få relationer att fungera bättre och nå framgång tillsammans med andra. Sök dig till personer som kompletterar dina kunskaper och erfarenheter. Ta tid för att göra ingenting lite då och då. Mitt råd: Se till att få vardagen i harmonisk balans.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Låt inte någonting stå emellan dig och dina drömmar. Din bästa tid är här och nu om du är öppen för att ta emot nya erfarenheter med öppna armar. Utvecklingsmöjligheter kommer genom vänner och i gruppgemenskap. Mitt råd: Studier och resor kan ge nya perspektiv och redskap att ta med i livet.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Vila i dig själv genom meditation och stillhet, och kom i kontakt med lugnet och djupare skiktet inom dig. Din intuition är stark och kan guida dig i rätt riktning om du är lyhörd för att lyssna inåt. Finn vägen till din kreativa kraft och till ditt välmående. Mitt råd: Behandla dig själv på bästa sätt.

Foto: Unsplash 

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: