Veckans horoskop 14 – 21 maj 2020

Kvinna som njuter av att veta vad som väntar henne i helgen tack vare sitt horoskop.

Foto: Unsplash.com

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Vattumannen

21/1–19/2

Resor eller korta utflykter ger välbehövlig stimulans. Hemma känner du dig mest rastlös och otålig och du har en tendens att hamna i gräl med dina närmaste. Fatta inga viktiga ekonomiska beslut, särskilt inte om du är irriterad!

Stjärntecken: Så är fiskarna som person

Fiskarna

20/2–20/3

Din energinivå ökar och du vågar ge dig i kast med nya utmaningar. Men du kan också bli oresonligt arg för småsaker som går fel. Det går i och för sig över fort men folk omkring dig kan ta illa upp. Lite självbehärskning är bra att ha!

Stjärntecken: Så är väduren som person

Väduren

21/3–19/4

'Du är rastlös och försöker göra många saker samtidigt. Ibland går det bra och andra gånger blir ingenting som du tänkt. Du klarar dig undan kritik med hjälp av en positiv inställning samt goda vänner som ställer upp när det behövs som bäst.

Stjärntecken: Så är oxen som person

Oxen

20/4–20/5

är intresserad av pengar och affärer. Det är bra läge att investera, åtminstone i liten skala. Ett annat givande område för dig är föreningsverksamhet. Du får snabbt en viktig och ledande roll och folk respekterar dina åsikter.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du pratar, skriver och kommunicerar på alla möjliga sätt. Varje dag händer det något nytt som behöver bearbetas. Det kan vara svårt att hinna med allt du tänkt göra så försök att inte ha ett alltför fulltecknat schema hela tiden.

Kräftan

22/6–22/7

Du håller dig gärna för dig själv och promenerar, mediterar och funderar i största allmänhet. Ditt undermedvetna är väldigt aktivt. Ibland får du nya spännande idéer men de försvinner lika fort som de kom om du inte skriver upp dem.

Lejonet

23/7–22/8

Du vill vara ifred och slippa stora utmaningar men det verkar nästan omöjligt. Det händer nya saker och hela tiden och du måste ta ställning till diverse viktiga frågor. Försök ta en dag i taget och tappa framför allt inte humöret!

Jungfrun

23/8–22/9

Du vet vad du vill och tänker inte låta dig hindras i första taget. När folk har negativa synpunkter bemöter du dem sakligt utan att visa hur otålig du ärinnerst inne. Du är bra på att hitta de rätta orden i olika typer av situationer.

Vågen

23/9–22/10

Du har stark pliktkänsla och gör vad du kan för att hjälpa andra. Det innebär att du aldrig är sysslolös och ibland känns det som att energin håller på att ta slut. Ägna dig lite mer åt din egen hälsa, det är inte egoistiskt utan nödvändigt.

Skorpionen

23/10–22/11

Du vill helst göra saker på ditt eget sätt men nu är det faktiskt dags att kompromissa. Det kommer du att vinna massor på om man ser det långsiktigt. Så släpp stoltheten och gå andra till mötes! Du kommer inte att ångra dig.

Skytten

23/11–21/12

Du gillar inte rutinarbete och allt som känns ”vanligt” utan vill ha glöd och passion i allt du gör. Din intensitet är påtaglig. På fester är du i ditt esse och pratar med alla och det kan också bli en ganska oväntad romans.

Stenbocken

22/12–20/1

Dina planer går i lås och du kan vara nöjd med dig själv. Tydligen har du varit inne på rätt spår hela tiden. Du får också mycket beröm och uppmuntrande kommentarer från andra. Dessutom tillåter ekonomin en del trevliga inköp.

Vilket stjärntecken passar du med?

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: