Veckans horoskop 17 – 23 oktober

Leende kvinna i soffa

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 17 – 23 oktober

Kräftan

21 juni–21 juli

Du är ännu känsligare än vanligt. Inget får rubba dina cirklar, då drar du dig undan utan att förklara varför. Skapande verksamhet fungerar dock bra och du kan också passa på att skaffa nya prylar till köket och testa matrecept.

Lejonet

22 juli–22 aug

Det finns en person i din närhet som mår ganska dåligt och du känner dig manad att göra något. Men du får samtidigt inte gå på för hårt eller bli påträngande eftersom du då skapar motstånd. Takt, finess och lyhördhet är vad som behövs!

Jungfrun

23 aug–22 sept

Ta alla chanser till miljöombyten och resor! Du är utåtriktad och gillar att prata med nya människor, så du gör trevliga bekantskaper i alla sammanhang. Det är också en bra vecka för att skriva på avtal och kontrakt.

Vågen

23 sept–22 okt

Du har mycket energi men blir osäker och vet inte riktigt vad du ska göra av den. Fundera inte så mycket, utan sätt igång med första bästa projekt som dyker upp. Du mår bra när dina krafter tas i anspråk, oavsett vad det gäller.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du är systematisk och bra på att planera. Men total kontroll kan du inte ha eftersom andras agerande gör att det uppstår helt oväntade situationer. Ta det bara lugnt, försök tänka i nya banor och skratta åt eventuella förtretligheter.

Skytten

22 nov–20 dec

Du blir kritiserad av en ogenerös person som inte känner dig särskilt bra. Trist förstås men det är ingen idé att ge igen med samma medel. Glöm hela saken och fortsätt vara dig själv. Du kommer att få stöd av många människor.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du känner dig pressad från alla möjliga håll. Energimässigt pendlar du mellan ytterligheter. Ena dagen orkar du vad som helst, andra dagen blir absolut ingenting gjort. Du skulle behöva några dagars total ledighet – och det snart!

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du vill vidga dina vyer och öka din allmänbildning och du träffar många olika slags människor. Kurser, föredrag och resor ger precis de impulser du behöver. Du hamnar också själv i ett läge där du lär ut saker till andra.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du konfronteras med orättvisor och blir väldigt upprörd. Det gäller att säga ifrån och att våga kämpa för dina ideal. Troligen stöter du på en del motstånd men du märker också att många stöttar dig och du är stark när det gäller.

Väduren

21 mars–20 april

Det är viktigt att du fokuserar på det som är viktigt istället för att splittra dig åt alla möjliga håll. En person lyckas ofta distrahera dig när du precis har kommit igång och du måste tydligt markera vad du tycker om det. Säg ifrån!

Oxen

21 april–21 maj

Du har nytta av din envishet när du ställs inför en uppgift som kräver mycket. När andra ser svårigheterna sätter du igång med det praktiska. Tid för nöjen finns det också och du får en hel del positiv uppmärksamhet. En bra vecka!

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du träffar människor med inflytande och en av dem fattar tycke för dig. Ta vara på den kontakten! Ett projekt blir inställt eller uppskjutet men det behöver inte vara en nackdel. Förutsättningarna blir ännu bättre längre fram.

Av Monica Hortell

Foto: Shutterstock/TT

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: