Veckans horoskop 19 – 25 september

Kvinna håller i ett gäng ballonger

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 19 – 25 september

Kräftan

21 juni–21 juli

Du är känslig men också väldigt utåtriktad och du vill ha mycket folk omkring dig. Dra gärna ihop vänner och ordna en fest eller utflykt! Om det blir rörigt lyckas du alltid reda upp det hela på ett smått förvånande sätt.

Lejonet

22 juli–22 aug

Någon i din närhet har trasslat till det för sig och du försöker ordna upp det. Det blir dock inte lika lätt som du tror. Du ser inte hela bilden, så det är bäst om du inte blandar dig i för mycket. Håll dig till uppmuntran och goda råd!

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du behöver inte ängsligt lyssna till vad andra tycker att du ska göra. Känn efter vad du själv innerst inne vill och lita på det! Du har mycket energi och dessutom en analytisk förmåga som hjälper dig att genomföra det du önskar.

Vågen

23 sept–22 okt

Du har fullt upp och mer ser det ut att bli. Det är svårt att säga nej till något eller någon. Men du måste också ta hand om dig själv och ditt välmående. Försök röra på dig regelbundet och ät mat som du vet att du mår bra av!

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du har bra självförtroende och känner inte att du alltid måste hävda dig. Hellre håller du dig i bakgrunden och låter andra få uppmärksamhet. I alla slags relationer eftersträvar du rättvisa och balans och det gör dig populär.

Skytten

22 nov–20 dec

Du lär känna trevliga människor. Det händer också mycket som du inte räknat med och det är nästan bara roliga saker. Lite praktiskt trassel kan det i och för sig bli men det hanterar du snabbt och bra, till allas beundran.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du har stark utstrålning, och människor lägger märke till dig i alla sammanhang. Någon du varit osäker på ger dig en väldigt fin komplimang, och det är inte smicker utan allvarligt menat. Du har all anledning att känna självförtroende.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du tänker positivt och sprider en god stämning. Veckan är bra för att besvara brev, kontakta gamla bekanta och ordna fester. Viktiga penningaffärer kan däremot vänta ett tag eftersom du är inte så skärpt när det gäller detaljer.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du hamnar i spännande och djupa samtal som får dig att omvärdera saker som du har tagit för givna. Kanske blir du också förälskad i någon du träffar nu och det blir en passionerad relation som inte liknar något du tidigare varit med om.

Väduren

21 mars–20 april

Det mesta flyter på precis så som du önskar. Men tiden går alldeles för fort och du hinner inte göra allt du har tänkt. Vissa av dina vänner känner sig försummade men det kanske beror på att de har för höga krav på dig från början?

Oxen

21 april–21 maj

Du har mycket som måste göras men ibland orkar du inte med alla krav. Du behöver ett avbrott, en möjlighet att pusta ut och bara vara dig själv. Våga säga nej när människor föreslår aktiviteter som du egentligen inte känner för!

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Gamla vänner hör av sig och det blir roliga återseenden. Några har du dock inget gemensamt med längre och det är lika bra att inse det. Sentimentalitet leder ingenvart så tänk framåt! En släkting föreslår ett ekonomiskt samarbete.

Nyfiken på ditt 2019? Här hittar du vårt kärlekshoroskop för 2019!

Av Monica Hortell

Foto: Unsplash

Läs också:

Halsbandet som passar just ditt stjärntecken

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

5 anledningar till att vi älskar trendiga bisou

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: