Veckans horoskop 2 – 8 april 2020

Leende kvinna tittar in i kameran.

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 2 – 8 april 2020

Kräftan

21 juni–21 juli

Dina sinnen är på helspänn och du snappar upp allt outtalat som försiggår omkring dig. Ofta behöver du vara ifred och bearbeta saker och ting i lugn och ro. En högljudd, stressad person söker ditt sällskap men ni går inte alls ihop.

Lejonet

22 juli–22 aug

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Nu gäller det att behålla lugnet och balansen trots att det är lite stökigt omkring dig. Det är också viktigt att du hushållar med din energi istället för att kasta dig över varje nytt projekt med hull och hår. Lagom är oftast bäst!

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du pratar gärna om frågor som är viktiga för dig och du är väldigt övertygande. Men det finns ingen anledning att diskutera varje liten detalj, vissa saker måste du bara släppa. Det gäller att du kan skilja på stort och smått!

Vågen

23 sept–22 okt

Du mår bra av att göra avsteg från rutinerna. Så glöm plikterna ett tag och hitta på något roligt! Flera av dina vänner är gärna med. Men det är du som måste ta initiativen annars kommer det nog inte att hända särskilt mycket.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Var i världen ska du bo? Ditt stjärntecken vet svaret!

Du är lättretlig och har ovanligt svårt att komma överens med folk omkring dig. Fäst inte någon vikt vid småsaker, det leder ingenvart utan blir bara besvärligt för dig själv! En kortare resa kommer lägligt och ger nya impulser.

Skytten

22 nov–20 dec

Du har saker som måste bli klara till en viss tid och nu blir det en väldig fart på dig. Allt blir bättre än du tänkt! Men du kan inte slappna av helt eftersom det hela tiden kommer nya uppgifter. Gläd dig åt att du är efterfrågad!

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du är mån om att passa in och bli omtyckt av alla. Ibland leder det till att du håller inne med dina åsikter och du vänder kappan efter vinden utan att ens vara medveten om det. I viktiga principfrågor kan du gott vara mer bestämd.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du är klarsynt med förmåga att se både helheten och de små detaljerna. Men du måste tänka dig för innan du talar! Ditt sätt att oombedd säga beska sanningar till folk kan vara sårande och bidra till att du skaffar dig ovänner.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Det händer mycket positivt och du blir alldeles över- väldigad av nya intryck. Skriv gärna upp dina tankar och känslor, det hjälper dig att få perspektiv så du kan agera på rätt sätt. Du mår också bra av all slags skapande verksamhet.

Väduren

21 mars–20 april

Det viktigaste temat nu är relationer. Vissa människor kommer närmare än förut medan andra verkar lite aviga och svåra att nå. Du kan inte göra alla nöjda hur du än försöker och de som inte bryr sig om dig kan du lämna bakom dig.

Så blir ditt 2020 – stort årshoroskop för alla stjärntecken

Oxen

21 april–21 maj

Ditt behov av egen tid kolliderar med din pliktkänsla. Självklart vill du prioritera det som är roligt för stunden men vissa tyngre uppgifter går inte att skjuta upp. Du får stålsätta dig och sedan belöna dig själv rejält när allt är klart.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du gör ett starkt och positivt intryck på alla människor du möter. Veckan är perfekt för att inleda nya relationer eller ge mer energi till de du redan har. Är du inte redan förälskad så lär du bli det, kanske rentav i flera personer!

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: