Veckans horoskop 2 – 8 december 2019

Kvinna ler och skrattar.
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 2 – 8 december här.

Horoskop 2 – 8 december 2019

Väduren

21 mars–20 april

Det kan ha varit ett expansivt år som gett många nya insikter. Nu börjar en ny årslång period som passar för att sätta det du lärt dig i praktiskt handling och infoga det i karriären. Fram till den 14:e december är det bäst om du ligger lågt med relationer som kan påverka din framtid. Mitt råd: Sätt nya mål.

Oxen

21 april–21 maj

Det har varit en hel del upp och ner och kanske stora förändringar den senaste tiden. Följ med i svängarna och anpassa dig till nya situationer. Turen vänder nu och det blir medvind resten av året. Positiva förväntningar kan överträffa motgångar och ge ny vind i seglen. Mitt råd: Flexibilitet i allt.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Satsa på att gå på djupet och frigör dig från sånt som håller kvar dig i situationer som du egentligen inte vill befinna dig i. Du är ovanligt klarsynt nu och kan fatta bra beslut som kan få positiva konsekvenser för framtiden. Mitt råd: Ingen i din närhet kommer att förvånas över dina beslut.

Kräftan

21 juni–21 juli

Stå stadigt även om det blåser styv kuling emellanåt. Du är känslig men mycket starkare än du tror. Jupiter står i ditt relationsområde ett helt år framåt och läker konflikter och sår i hjärtat. Mitt råd: Undvik att bråka om petitesser och kom ihåg att syftet med umgänge är att ha trevligt.

Lejonet

22 juli–22 aug

En ny årsperiod börjar nu som passar för att lägga betydligt mer vikt vid din hälsa och välbefinnande. Börja redan nu med att se över dina vardagsrutiner och vad du kan förändra för att må bättre på lång sikt. Kom i form inför julen så kommer du kunna njuta mer av allt det goda. Mitt råd: Positiv framtidsvision.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du kan längta efter en förändring efter kanske många år i samma bransch. Uranus bjuder in till studier och utbildning som du kan bygga vidare på i karriären. Men du måste jobba hårt för att allting ska gå i lås. Det finna inga genvägar just nu. Mitt råd: Gör en detaljplan över dina framtidsmål.

Vågen

23 sept–22 okt

Du kan ha bytt partner några gånger de senaste åren. Ditt frihetsbehov kan ha pockat på och gjort det svårt att stanna kvar i något som begränsat ditt behov av självständighet. Men i grund och botten är du ganska beroende av andra, så du kanske ska tänka om och bygga något hållbart. Mitt råd: Trygghet.

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

Skorpionen

23 okt–21 nov

Mars står i ditt tecken och ger extra kraft och energi. Nu blir det betydligt lättare att komma i form och driva igenom din vilja. Var uppmärksam på hur andra reagerar på ditt inflytande. Risken är stor att du dominerar din omvärld. Höj ribban och nå nya mål. Mitt råd: Medveten närvaro i nuet.

Skytten

22 nov–20 dec

Du gillar när det är fart och fläng istället för att sitta och jäsa med tjocka släkten. Planera därför framåt hur du vill att juldagarna ska se ut, så du inte hamnar i en situation med familjen som du inte kan ta dig ur. Mitt råd: Gör julklappsinköpen till ett rent nöje och ha skoj med vänner.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Venus lovar roligt umgänge och sociala evenemang. Satsa på att mingla med personer som du vill lära känna mer. Du är så bra på att lägga ner en grundstruktur att din omgivning knappt rycker på axlarna om du vill dra upp rötter för att plantera dem någon annanstans. Mitt råd: Större vänskapskrets.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Var i världen ska du bo? Ditt stjärntecken vet svaret!

Du blir känsligare i början av veckan och kan behöva ta hand om dig själv lite extra. Satsa mer på umgänge med vänner och grupper denna veckan. Du kan få erkännande för dina idéer och ta en mer ledande roll. Nya krafttag i karriären kan leda till snabba resultat. Mitt råd: Ett lugnare tempo.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du är känslig för omvärldens inflytande och kan behöva sätta tydligare gränser för att skydda dig från situationer som du helst vill slippa. Ta initiativ till studier och utbildning. En bra period börjar nu för att utöka din sociala cirkel. Mitt råd: Sök dig till grupper eller vänner med gemensamma intressen.

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: