Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckans horoskop 2 juli – 8 juli 2020

02 jul, 2020 
monica hortell
Glad tjej med paraply
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Horoskop 2 juli–8 juli 2020

Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Kräftan

21 juni–21 juli

Du är vänlig mot alla människor och blir då också bemött på samma sätt. Även i kärleken är det en harmonisk period och du och din partner kommer ännu närmare varandra. Är du singel kan du träffa någon som allt stämmer med.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du pratar mycket men har svårare att lyssna. Vissa uppfattar dig som alltför dominant. Men alla gillar din förmåga att få saker gjorda och att våga fatta beslut i kritiska lägen. Själv bryr du dig inte så mycket om vad andra tycker.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du är mån om att alltid göra ditt bästa. Ibland har du rentav för höga krav på dig själv och det leder till att du överarbetar saker och ting. Allt blir onödigt krångligt. Byt gärna miljö ett par dagar, det är välgörande för sinnet!

Vågen

23 sept–22 okt

Du vill hinna mer än alla andra så du gör allt i ett rasande tempo. Det medför att du inte riktigt går på djupet med någonting. Men du har i alla fall väldigt trevligt och får hela tiden ny energi. Optimismen ökar för varje dag.

Annons

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du har mycket att pyssla med, och allt känns inspirerande till en början. Men ganska snart ledsnar du och börjar med något annat. Din bristande uthållighet förvånar till och med dig själv. Det är lika bra att sänka ambitionsnivån.

Skytten

22 nov–20 dec

Du är energisk och kan åstadkomma precis det du vill om du planerar noga och tar en sak i taget. Impulsivt agerande leder däremot ingen vart utan gör dig bara splittrad. En person med utländsk bakgrund kan bli viktig för din utveckling.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Roliga möten med människor förgyller din vecka. Du är smidig och diplomatisk, så du går hem i alla läger. Är du singel finns utsikter till en spännande romans. Däremot bör du vara försiktig med allt som rör papper och pengar.

Vattumannen

21 jan–19 feb

En konfliktsökande och krävande person söker ditt sällskap och du har svårt att säga ifrån. Men det måste du göra, för din egen skull. Att vara snäll och förstående i alla lägen hjälper ingen, utan gör dig istället bara utmattad.

Annons

Fiskarna

20 feb–20 mars

Ekonomin förbättras tack vare en gåva eller vinst av något slag. Du kan unna dig lite lyx. Även dina nära relationer fungerar bra. Du är rättvis och hänsynsfull och har dessutom en känslomässig öppenhet som gör dig lätt att umgås med.

Väduren

21 mars–20 april

Du trivs hemma och är bra på att skapa en ombonad atmosfär. Det är en bra vecka om du vill renovera, köpa inredning eller helt enkelt möblera om. Gäster får du också och det bir lyckat även om det också medför en del besvär.

Oxen

21 april–21 maj

En släkting kontaktar dig för att lösa en praktisk fråga och det blir oväntat komplicerat. Du är också lite rastlös och mår bra av ett miljöombyte. Det behöver inte vara så långvarigt, huvudsaken att du får en stunds omväxling.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du gör av med pengar på trevliga men kanske onödiga impulsköp. Däremot ska du vara försiktig med stora långsiktiga investeringar och ta reda på all tänkbar information innan du gör något. Lyssna också på intuitionen!

Foto: Shutterstock

Annons