Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckans horoskop 20 – 26 februari 2020

20 feb, 2020 
Monica Hortell
Porträtt av kvinna i jeansjacka och guldiga glasögon.
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Har du koll? Det här är astrologi

Videon kunde inte hittas

Horoskop 20 – 26 februari 2020

Kräftan

21 juni–21 juli

Det blir en blandad vecka. Du har en tendens att älta samma saker och det gör att du bromsar dig själv. Humöret går upp och ner. Men samtidigt har du stark intuition och förståelse för ämnen som berör andlighet och livsåskådning.

Lejonet

22 juli–22 aug

Det är dags att ta tag i saker du har skjutit upp. Hög energi kryddad med en aning dåligt samvete innebär att det blir en väldig fart på dig. Det är också en fest på gång och där träffar du någon som du genast känner samhörighet med.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Ett samarbete som rör pengar är på gång och det blir bra för dig. Vissa andra saker tar en överraskande vändning. Du har inte total kontroll men märker att det är ganska skönt att släppa taget och bara se vad som händer.

Annons

Vågen

23 sept–22 okt

Du är fylld av välvilja och tar mycket ansvar för andra. Det leder till att vissa väntar sig att du ska hjälpa dem med varje liten sak. Du riskerar att bli utnyttjad och alla krav gör dig trött. Lär dig att hushålla bättre med dina krafter!

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du är rastlös och pigg på nya saker. Det är jättebra att byta miljö för en, eller ett par, dagar. Du lever upp när du lämnar det invanda och du får både energi och inspiration som hjälper dig i din personliga utveckling.

Skytten

22 nov–20 dec

Du grubblar inte i onödan utan vill att allt ska vara enkelt och lättsamt. I din närhet finns en person som gärna krånglar till det och det blir ganska laddat mellan er. Försök vara tolerant, det vore synd om ni blir ovänner!

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du är rak, tydlig och självsäker. Och du vill inte kompromissa. Ibland skulle det vara bra om du ger med dig i småsaker och istället lägger krutet på att få igenom dina mer övergripande mål. Med andra ord, skilj på smått och stort!

Annons

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du tappar lite energi och det är ingen idé att försöka överträffa dig själv hela tiden. Ta det lugnt istället. Låt saker falla på plats allt eftersom, även om det tar längre tid än väntat. Det är viktigt att ha både tillit och tålamod.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du tänker positivt men har ofta för bråttom och tar kanske onödiga risker. Men dina relationer fungerar bra. Du lyckas charma en vanligtvis svårflirtad person och det kan leda till både ett nytt samarbete och ekonomisk vinst.

Väduren

21 mars–20 april

Du vill ha folk omkring dig, får snabbt nya kontakter och försöker alltid se det positiva hos andra. Dessutom är du hjälpsam och inte rädd för besvär, och det uppskattas förstås. En extra dos romantik blir det också i veckan.

Oxen

21 april–21 maj

Du tänker i nya banor och ifrågasätter ofta gamla mönster och rutiner. Det är en bra period för både långa resor och kortvariga miljöombyten. Du är mycket anpassningsbar, även till människor och miljöer som är främmande för dig.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Energin går på sparlåga. Du planerar visserligen framåt men tar inga stora initiativ. Det är som det ska vara just nu och du behöver inte ha dåligt samvete eller känna dig otillräcklig för att du inte gör något nyttigt hela tiden.

Foto: Unsplash

Annons