Veckans horoskop 21 – 27 november 2019

Kvinna ler och tittar sig över axeln.

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 21 – 27 november

Kräftan

21 juni–21 juli

Det finns saker du funderat länge över och nu är det gynnsamt att fatta beslut. Intuition och logik samverkar och gör ditt omdöme knivskarpt. Det sker också en trevlig ekonomisk utveckling och du kan unna dig lite utöver det vanliga.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du syns och märks och ofta får du en ledande roll som känns helt självklar. Men du försöker också uppmuntra andra människor att ta initiativ eftersom du inte vill vara den som fixar allt. Många yngre personer ser upp till dig.

Jungfrun

23 aug–22 sept

En resa blir mer innehållsrik än du tror från början. Men du är flexibel och anpassar dig snabbt till nya situationer. Det kan också komma ett oväntat erbjudande som rör framtiden och då gäller det att fatta snabba beslut.

Vågen

23 sept–22 okt

Du är intresserad av människor och blir lätt förälskad. Och du föredrar att vara den som själv tar initiativen, både i kärlek och på andra områden. Dessutom är du lojal och hjälper dina vänner med alla möjliga praktiska uppgifter.

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

Skorpionen

23 okt–21 nov

Det händer något oväntat varje dag, och du trivs med spänningen. Du är öppen, kreativ och beredd på allt. När människor omkring dig oroar sig försöker du lugna dem och i regel lyckas du få alla att se saker ur din synvinkel.

Skytten

22 nov–20 dec

Du iakttar det som händer omkring dig och ofta kommer du med skarpa, träffsäkra kommentarer som alla skrattar åt. Du har sinne för det absurda. Men du blir lätt uttråkad och har ingen lust alls att syssla med rutinuppgifter.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du är rastlös även om det inte märks utåt. Oavsett vad du gör så vill du ha något helt annat och det är mest jobbigt för dig själv. Försök ändå slutföra det viktiga projekt du nyligen börjat med, det kommer att betyda mer än du tror!

Vattumannen

21 jan–19 feb

Jobbmässiga utmaningar väntar och du vet vad du vill i varje läge. Även i andra sammanhang står du upp för det du tror på och dina ställningstaganden kan väcka förvåning. Men mest av allt blir du respekterad för att du är rak och tydlig.

Var i världen ska du bo? Ditt stjärntecken vet svaret!

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du är lyhörd för människors känslor och tankar. Men ibland tar du saker alldeles för personligt, du märker ord och blir sårad helt utan anledning. Om du har mer distans så undviker du missförstånd och dina relationer förbättras.

Väduren

21 mars–20 april

Du är lite överoptimistisk när det gäller pengar och det kan förstås få jobbiga konsekvenser. Faktiskt så är du bättre på att ge andra ekonomiska råd än att följa dem själv. Men nu måste du tänka klart och planera utgifterna noga!

Oxen

21 april–21 maj

Du känner dig spänd och uppvarvad. Allt som är gammalt och invant tråkar ut dig men frågan är hur du ska komma vidare? Stressa inte, allt ordnar sig när du slappnar av och låter saker och ting falla på plats av sig själva.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du blir frustrerad när saker och ting inte utvecklas som du vill. Problemet är att andra lägger sig i allt du gör och du vågar inte riktigt säga ifrån. Det är bara du själv som kan ändra det mönstret och ju förr du gör det, desto bättre!

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: