Veckans horoskop 21 – 27 oktober

Kvinna i solglasögon på balkong

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 21 – 27 oktober här.

Horoskop 21 – 27 oktober

Väduren

21 mars–20 april

Du har en stark vilja och kan lätt få det precis som du vill. Satsa på relationer som känns givande och utvecklande. Engagera dig i omvärlden och visa din styrka på ett sätt som attraherar andra personer till dig. Undvik att vara bossig och dominerande. Mitt råd: Ge större utrymme för vänskap och kärlek.

Oxen

21 april–21 maj

Venus går igenom ditt relationsområde och bjuder in till djupa och intima möten. Navigera med uppmärksamhet på dina nära förhållanden och ta fram det bästa hos dig själv och andra. Stå upp för det som känns betydelsefullt och be inte om ursäkt för vem du är. Mitt råd: Håll kärlekslågan brinnande.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Håll en låg profil i sociala sammanhang och gör saker i lugn och ro. Läget är rätt för att fokusera mer på din hälsa och på ditt inre välbefinnande. En paus i vardagen då och då kan göra dig gott om du känner dig sliten. Mitt råd: Stäng av all elektronik någon timme innan läggdags och satsa på god sömn.

Kräftan

21 juni–21 juli

Dina känslor kan åka berg och dalbana när Venus står i ditt romantiska område hela veckan. Möjligheter för romantik och nöjen kan dock sätta guldkant på vardagen. Öppna dig för vänskap och kärlek. Se upp med personer som försöker dra fördel av din generositet. Mitt råd: Sätt gränser om det behövs.

Lejonet

22 juli–22 aug

Få koll på stressen innan den sätter sig i kroppen på riktigt. Satsa på att arbeta bort negativa mönster och dåliga vanor, och satsa på bättre och hälsosammare vardagsrutiner som får dig att må bättre. Bra vecka för möten och korta resor. Mitt råd: Ett miljöombyte för hälsa och inre välbefinnande.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Satsa på att planera och organisera för att skapa bättre effektivitet. Ändra perspektiv om det behövs så du kan förenkla din vardag och samtidigt kommer du att få tid över till att njuta mer av livet. Undvik stress och ta ditt liv i egna händer. Mitt råd: Lycka är harmoni mellan dig och ditt liv.

Vågen

23 sept–22 okt

Solen ger extra energi. Ta dig an nya projekt som visar mer av ditt sanna jag. Du kan dock vara känsligare än vanligt, speciellt bland kollegor på jobbet. Använd din känslighet till att känna in vad som pågår omkring dig och erbjud att hjälpa till där det behövs. Mitt råd: Var en hjälpande medmänniska.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du kan längta efter att göra nya och egna saker, och behöva mer tid för dig själv. Men familj och vänner kan kräva uppmärksamhet och tid som du inte har. Kombinera dina dagar med tid för dig och tid för andra, så kan du ge större utrymme till intressen på sikt. Mitt råd: Planera din tid i detalj.

Skytten

22 nov–20 dec

Jupiter går in i sista kurvan, så nu gäller det att lägga på ett extra kol och utveckla möjligheter som utbildning eller personliga intressen som leder till förverkligande av dina drömmar. Fastna inte i bekvämlighet som kan göra dig bekväm och overksam. Mitt råd: Ta fram lösningar som får dig att bli motiverad.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Det är dags att lägga korten på bordet och visa vad du vill – i kärlek, karriären och livet i stort. Om du inte känner dig motiverad att fortsätta gå i samma riktning, är läget bra för att släppa det som ger motstånd och ändra kurs. Mitt råd: Bestäm dig för något som känns bra och meningsfullt.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Vänner kan öppna upp nya vägar för positiva utvecklingsmöjligheter. Våga drömma stort och prova på nya upplevelser. Om du inte är uppmärksam på vad som sker omkring dig, kan du missa bra möjligheter för både inkomster och personlig utveckling. Mitt råd: Öppna dig för nytt och nya erfarenheter.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Bästa sättet att fatta ditt nästa stora beslut är att se dig omkring i omgivningen för att upptäcka vad som finns tillgängligt. När du finner vad du söker efter, kommer allting annat att falla på plats. Låt inte rädslan krypa in och styra ditt liv. Mitt råd: Utveckla vägen till ett kreativt liv.

Foto: Shutterstock/TT

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: