Veckans horoskop 24 – 30 oktober

Tre glada kvinnor firar in helgen med en drink

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 24 – 30 oktober

Kräftan

21 juni–21 juli

Du är öppen för nyheter och experiment inom olika områden. Konventioner och andras förväntningar struntar du i. Du går din egen väg istället för att kompromissa. Ekonomiskt har det varit svajigt men en förbättring är på gång.

Lejonet

22 juli–22 aug

Det händer mycket nytt och oftast är det du som tar de viktiga initiativen. Saker som kändes svåra är plötsligt enkla. Många får allt högre förväntningar på dig, men du upplever inte det som betungande utan som inspirerande!

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du har mycket att göra och det mesta är roligt. Men du blir ändå splittrad och får svårt att hålla reda på alla detaljer. Risk för trassel med siffror och viktiga papper om du inte är försiktig! En resa bjuder på oväntade upplevelser.

Vågen

23 sept–22 okt

Du har stor övertalnings förmåga och lyckas få människor att göra precis som du vill, även om de vägrar till en början. Det blir förstås många diskussioner men det har du inget emot. Perioden är också bra för affärer och investeringar.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du är intensiv och laddad. Allt blir känslosamt och dramatiskt och humöret svänger förstås hit och dit. Försök få lite lugn och ro ibland, så du kan gå in i dig själv och bearbeta allt som händer och har hänt. Skriv gärna dagbok!

Skytten

22 nov–20 dec

Du vågar uttrycka dina åsikter i frågor som rör etik, moral och rättvisa. Något du säger eller skriver kan få stor uppmärksamhet och därmed påverka många människor. Dessutom gör din personliga charm stort intryck på alla du möter.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du ser snabbt vad människor är bra på och försöker hjälpa dem att utveckla de sidorna hos sig själva. Men du kan inte ta hela ansvaret för andra, bara inspirera och stötta. Om vissa inte lyssnar på dina råd så får de skylla sig själva.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du har både djupa funderingar och spännande planer men du håller dem för dig själv. Om människor är nyfikna glider du undan och svarar något obestämt, så ingen får egentligen svar på sina frågor. Bäst mår du när du byter miljö.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du är klar över vad du vill och nu handlar det bara om att få andra med på samma linje. Visa att du är någon att lita på, så kommer du att få allt stöd du behöver! Det är också en bra vecka för alla former av konstnärlig verksamhet.

Väduren

21 mars–20 april

Du har mycket att tänka på och ibland hamnar du i grubblerier som inte leder någonvart. Tankarna vevar på i samma hjulspår. Men nu är mycket på väg att lossna. Problem löser sig till slut och du känner en stark inre optimism.

Oxen

21 april–21 maj

Det går framåt i både kärlek och vänskap. Även människor du haft svårt att komma överens med visar nya, trevliga sidor av sig själva. Däremot blir det trassel med någon typ av förhandling. Fatta helst inga viktiga beslut!

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du har många bollar i luften och lyckas faktiskt också hålla ordning på dem. Men visst blir du trött och det känns som att tiden går lite för fort. Du måste också tillåta dig att vila – det är rentav nyttigt att ibland göra absolut ingenting!

Av Monica Hortell

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: