Veckans horoskop 25 november – 1 december 2019

Kvinna sitter på ett kafé och dricker iste.

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 25 november till 1 december här.

Horoskop 25 november – 1 december

Väduren

21 mars–20 april

Det kan ha varit en del motvind i karriären under en längre period, men vindarna vänder denna vecka. Det gäller dock att du är medveten om vad du vill och beredd att göra det som krävs för att framgången ska komma. 
Mitt råd: Låt din kreativitet blomstra så möter du gynnsamma relationer på din väg.

Oxen

21 april–21 maj

Venus står bra denna veckan och bjuder in vänskap, kärlek och romantik. Ett partnerskap kan fördjupas och ge ny mening åt förhållandet. En utbildningsmöjlighet kan erbjudas dig som kan ge fördelar på sikt. Resor, utbildning och annat som vidgar vyerna ligger helt rätt. 
Mitt råd: Bli mer tidseffektiv.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du kan ha gjort en del insikter kring din hälsa. Det kan vara läge att se över dina vardagsrutiner och släppa dåliga vanor som står i vägen för ditt välbefinnande. Satsa på att skapa en livsstil som stämmer mer överens med dina kroppsliga och själsliga behov. 
Mitt råd: Ät nyttigare och må bättre.

Kräftan

21 juni–21 juli

Nymånen den 26:e sammanfaller med att kärleksplaneten Venus går in i ditt relationsområde. Romantiska möten kan uppstå på jobbet och dina relationer till kollegor kan komma bli varmare. Bestående vänskap kan utvecklas och detta gynnar även din karriär på ett eller annat positivt sätt. 
Mitt råd: Lev dina drömmar.

Lejonet

22 juli–22 aug

Nymånen står positivt i ditt mest kreativa område och bjuder in till nystart kring personligt självförverkligande. Efter en lång och stressfylld tid kring arbete och hälsa, kan du äntligen börja se fram emot bättre tider. Något gynnsamt kan dyka upp som förlöser din stress. 
Mitt råd: En dag i taget.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du kan ha kommit fram till bra lösningar som kan hjälpa dig både i privatlivet och på jobbet. Våga lita på din instinkt. Lägg energi på att driva igenom din vilja i gruppgemenskap. Du ogillar oftast att stå i rampljuset, men nu kan du skörda framgångar om du tar en mer ledande roll. 
Mitt råd: Våga mer.

Vågen

23 sept–22 okt

Efter en längre period av ansvar, krav och plikter i privatlivet kan du se fram emot en positiv förändring för harmonisk tillväxt i både familjegemenskapen och i ditt allra innersta. Lägg in tider för stillhet och meditation på schemat och kom i bättre inre samklang. 
Mitt råd: Frid och glädje hemma.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Nymånen den 26:e kan komma med nya inkomstmöjligheter. Se över dina resurser och gör en nystart kring din ekonomi som balanserar dina inkomster och utgifter bättre. Du kan ha slösat en hel del under året, så tiden är rätt att dra till svångremmen och starta om. 
Mitt råd: Bättre koll på läget.

Skytten

22 nov–20 dec

Nymånen den 26:e står i ditt tecken och bjuder in till nystart kring hälsa och välbefinnande. Om du vill lägga om din kost och börja motionera för att komma i bättre form, så har du medvind hela året ut. Rensa bort det som står i vägen för din hälsa och må bättre. Mitt råd: Börja smått men tänk stort.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Venus står i ditt tecken till den 19/12 och kommer med stabilitet och harmoni i relationer och i karriären. Unna dig en paus från vardagsstressen och njut mer av livet. Bra period för socialt mingel och adventsmiddagar med vänner och kollegor. Gör julklappsinköpen till ett nöje. 
Mitt råd: Meningsfull fritid.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Låt din intuition guida dig i rätt riktning vad gäller arbete och inkomster. Nya inkomstmöjligheter kan dyka upp i samband med din kreativitet. Utveckla dina kreativa intressen. Det spelar ingen roll hur långsamt du går nu så länge du inte stannar. 
Mitt råd: Våga anta helt nya utmaningar.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Sök dig inåt och utveckla mer av ditt inre liv. Du kan få många insikter som fördjupar din kreativitet och andlighet. Satsa på meditation och andra medvetandeutvecklande aktiviteter som hjälper dig att finna stillhet och inre ro. 
Mitt råd: Gå in i din inre rika värld som är fylld av spännande möjligheter.

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: