Veckans horoskop 26 mars – 1 april 2020

Kvinna ler mot kameran. I bakgrundens syns ett grönområde.

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 26 mars – 1 april 2020

Kräftan

21 juni–21 juli

Du är väldigt klartänkt och dessutom bra på att argumentera. De rätta orden kommer farande utan att du vet hur det går till. I alla slags samarbeten är du en klippa. Passa också på att göra upp en budget för den närmaste tiden.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du har beslut att fatta och plikter att uppfylla. Det känns lite tungt ibland men om du lugnt tar en sak i taget så kommer allt att gå bra. Se också till att undvika de gnälliga och konfliktsökande personer som vill ha kontakt med dig.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Det är svårt att säga nej när folk kommer med det ena spännande förslaget efter det andra. Almanackan är snart fulltecknad och dessutom erbjuds du ett lockande extrajobb. Ta också hand om din hälsa så du inte bränner ut dig!

Vågen

23 sept–22 okt

Du får många komplimanger men har svårt att ta till dig alla fina ord. Rester av dåligt självförtroende tycks komma fram lite då och då. Men det går åt rätt håll och du börjar tänka framåt istället för att älta det som varit.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du funderar mycket över känslor och relationer. Kanske ser du vissa människor i ett nytt ljus och du uttrycker din uppskattning på många sätt. Ett gammalt missförstånd kan äntligen redas ut, till stor lättnad för alla inblandade.

Skytten

22 nov–20 dec

Du pratar mycket och hamnar i långa intensiva diskussioner. Ofta handlar det om principer och ingen vill ändra ståndpunkt. Du måste nog acceptera att människor tycker olika och låta det vara bra med det. Tolerans är nyckelordet.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Något som legat som en tyngd över dig är på väg att försvinna och din optimism ökar. Veckan är bra för att prata med nya och gamla vänner. Många attraheras av din starka utstrålning och du har även tur i kärlek.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du är framåt och tar nya spännande initiativ. Dessutom har du ett stort hävdelsebehov och vill gärna visa att du är unik och speciell. Ofta lyckas du förvåna människor genom att säga eller göra något som ingen väntat sig.

Så blir ditt 2020 – stort årshoroskop för alla stjärntecken

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du är smidig och hänsynsfull. Din förmåga att smälta in i alla miljöer är en tillgång. Men det är lätt hänt att du blir överkörd av någon som bara är ute efter makt, så var försiktig med nya bekantskaper och lita inte på vem som helst!

Väduren

21 mars–20 april

Det finns en del ekonomiska frågor som du måste få klarhet i. Kanske har någon undanhållit information men nu blir allting tydligare. På jobbet blir det förändringar, på både gott och ont. Försök få samarbeten att fungera bättre!

Oxen

21 april–21 maj

Stjärntecken: Så är väduren som person

Du är lyhörd och medkännande. Människor vågar prata om känsliga problem med dig och du får reda på ett par intressanta hemligheter. I kärleken ser det väldigt positivt ut och du får komplimanger för din starka utstrålning.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du har starka, intensiva känslor som du gör ditt bästa för att dölja. Kanske vill du inte att människor ska veta lika mycket om dig som du vet om dem? När det gäller praktiskt jobb är du i ditt esse och blir beundrad för din effektivitet.

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: