Veckans horoskop 26 september – 2 oktober

Kvinna blåser höstlöv framför sig

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 26 september – 2 oktober

Kräftan

21 juni–21 juli

Kontakten med släkt och familj är viktig och du engagerar dig mycket i dina närmaste. Det är också en bra period för att göra förändringar hemma. Lite nya färgstarka inredningsdetaljer kan faktiskt göra  underverk för humöret.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du hittar lösningar på frågor som oroat dig. Ofta får du blixtlika ingivelser och rent intuitivt vet du vad som är det bästa att göra. Sedan måste du tampas med en negativ person i din närhet men det klarar du med finess och diplomati.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du går från klarhet till klarhet. Din energi hjälper dig att genomföra det du vill och bäst är det om du har ett projekt som du kan satsa på fullt ut, utan att andra lägger sig i. Det är också en bra vecka för affärer och investeringar.

Vågen

23 sept–22 okt

Din intuition är väldigt stark. Det kan nästan vara störande ibland eftersom du får tydliga budskap från ditt inre och ibland går de på tvärs emot vad du med logiken har bestämt. Gör inget som du inte med hela ditt väsen känner är rätt!

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du har starka och dramatiska känslor. Det går väldigt mycket upp och ner men du visar inte så mycket utåt, utan är ganska hemlighetsfull. Det pågår ett slags inre arbete som är spännande och utvecklande men som också tar kraft.

Skytten

22 nov–20 dec

Kontakten med vänner är viktig nu. Med vissa blir det väldigt intensivt och roligt men andra inser du att du tyvärr har vuxit ifrån. Du kommer också ut i helt nya kretsar, troligen genom ett engagemang i en grupp eller förening.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du är ambitiös och gillar att lära dig nya saker. Tempot är ofta högt och det är knappt du hinner med dig själv men du trivs med intensiteten och har framgång med det mesta du gör. En bra vecka för att starta nya jobbprojekt!

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du har tagit på dig diverse uppgifter som du helst skulle bli av med. Men du stretar på och det visar sig att det där som du gärna ville slippa blir riktigt trevligt när du väl kommer igång. Delvis för att du får bra och oväntad hjälp.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du löser knepiga problem och när folk klagar och suckar kan du muntra upp dem genom att visa på helt nya synsätt och perspektiv. Dock finns det en grälsjuk person som inte lyssnar ett dugg och ni ska helst undvika varandra.

Väduren

21 mars–20 april

När du träffar folk får du mycket nytt att tänka på och du lär dig mycket av alla diskussioner. Att sitta hemma och grubbla eller titta på tv gör dig däremot inte alls glad, utan leder bara till att du känner dig stel och konstig.

Oxen

21 april–21 maj

Ett extraknäck eller fritidsintresse engagerar men tar också ovanligt mycket tid. Glöm inte bort att också ta hand om din hälsa! Om du känner dig uppvarvad och stressad måste du se till att få små lugna oaser där du kan slappna av.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Både kreativiteten och självförtroendet är på uppåtgående och du har inget emot nya utmaningar. Ofta hamnar du i lägen där du konkurrerar med andra. Dina tävlingsinstinkter får fritt spelrum och du lyckas överträffa dig själv.

Nyfiken på ditt 2019? Här hittar du vårt kärlekshoroskop för 2019!

Av Monica Hortell

Foto: Unsplash

Läs också:

Halsbandet som passar just ditt stjärntecken

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

5 anledningar till att vi älskar trendiga bisou

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: