Veckans horoskop 28 maj – 3 juni 2020

Leende kvinna i hatt i solnedgång.

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 28 maj – 3 juni 2020

Kräftan

21 juni–21 juli

Ett problem som oroat dig får sin lösning och du riktigt känner hur tankarna klarnar mer och mer. Det är en bra vecka för att skriva brev, mejl och göra annat som innefattar ord och kommunikation. Miljöombyten blir också lyckade.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du måste ändra dina planer med kort varsel och det gillar du inte. Även om du är artig och håller god min utåt så sjuder irritationen inombords. Blir du bjuden på fest bör du ändå tacka ja eftersom det leder till ett spännande möte.

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du ältar inte gamla misslyckanden utan sätter upp höga mål och tror på din egen förmåga! Även om folk omkring dig har problem så lyckas du hitta ett lugn och det påverkar även andra. En liten spelvinst kan också förgylla tillvaron.

Vågen

23 sept–22 okt

Du kompromissar när det behövs och försöker ta hänsyn på alla sätt. Men det finns ändå någon som tycker du har för mycket att säga till om och det blir en maktkamp mellan er. Försök hålla humöret i schack även om det är svårt!

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du diskuterar gärna brännande ämnen och tycker också om att skriva ner dina tankar och upplevelser. Dina ord kan påverka stora grupper av människor. Dessutom lyckas du ofta briljera med dina kunskaper och din allmänbildning.

Skytten

22 nov–20 dec

Du är med om sammanträffanden och möten som känns väldigt speciella och nästan ödesmättade. Det är nog också lite bråkigt på sina håll men du lyckas alltid komma runt det utan att behöva gå in i jobbiga konfrontationer.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du är klarsynt och bra på att organisera. Människor ser att du har kontroll och att de själva kan slappna av. Detta lägger en viss tyngd på dig men inte mer än du klarar av. Ett spännande jobberbjudande ger dig mycket att tänka på.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Så blir ditt 2020 – stort årshoroskop för alla stjärntecken

Energin går på sparlåga. Men du har en del intressanta planer som förtjänar bättre än att läggas i malpåse på obestämd tid. Det är viktigt att du prioriterar vettigt så du inte slösar den kraft du har på rena oväsentligheter!

Fiskarna

20 feb–20 mars

Det är livligt omkring dig och många viktiga saker händer samtidigt. Men du behåller lugnet och överblicken och det är precis vad som behövs. Ofta kan du dra igång aktiviteter när andra tappat energin och slutat försöka.

Väduren

21 mars–20 april

Du vill ha det fint hemma och det är en bra vecka för att pyssla med inredning eller renovering. Idéer och skaparkraft har du mycket av och helst ska du vara helt ostörd när du håller på. Bjud gärna hem folk när du är klar – även om det är via distans.

Oxen

21 april–21 maj

Just nu är du rastlös, nästan uttråkad av allt det vanliga. Du längtar efter ett miljöombyte eftersom du behöver andas annan luft och träffa nya människor. Försök komma iväg, det behöver inte vara så långt för att du ska bli nöjd.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du planerar inte saker och ting innan du börjar med dem och därför gör du onödiga misstag. Ta det lugnt istället för att stressa, då kommer du längre! Din förmåga att umgås med olika slags människor är din största tillgång.

Foto: Unsplash

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: