Veckans horoskop 28 oktober – 3 november

Kvinna tar en selfie

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 28 oktober – 3 november här.

Horoskop 28 oktober – 3 november

Väduren

21 mars–20 april

Din planet Mars kan inspirera till positiva initiativ tillsammans med andra personer. Se till att skapa mer utrymme för nöjen och ha roligare. Problem kan dock uppstå om du är för slösaktig. Planera dina utgifter och håll koll på ekonomin. Tänk efter före! Mitt råd: Finn din passion med andra och identifiera din styrka.

Oxen

21 april–21 maj

Solen står i ditt relationsområde och lyser upp i nära förhållanden. Prata känslor och bli medveten om både dina och andras behov för närhet och harmoniskt flöde. Satsa på praktiska idéer i karriären som är förankrade i verkligheten. Mitt råd: Förverkliga drömmar och upptäck mer av din inre rikedom.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Någon från det förflutna kan oväntat dyka upp och påminna dig om saker och ting som du helt glömt bort. Var öppen för att återuppta kontakten och prata minnen. Du kan återknyta till något som du omedvetet lagt åt sidan, men som är bra för dig att ha kontakt med igen. Mitt råd: Blicka bakåt.

Kräftan

21 juni–21 juli

Trots att du kan se båda sidor av en sak, så har du inte svårt att fatta beslut när Uranus kommer med intuition och klarsyn. Ett romantisk möte kanske inte blir precis som du har tänkt, men det innebär inte att du måste ge upp hoppet. Mitt råd: Ändra ditt perspektiv, då kan pusselbitarna komma att falla på plats.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du kanske måste vänja dig vid nya omständigheter som kommit helt oväntat. Var flexibel och försök att se på situationen med ett öppet sinne. Det är bättre att vänta med avgörande beslut och prata igenom viktiga frågor med familjen, än att bestämma allting själv. Mitt råd: Reflektera ihop.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Din planet Merkurius börjar en tre veckors period som passar för att gå tillbaka och se över detaljer innan du bestämmer dig för att gå i någon speciell riktning. Förseningar kan uppstå på resor och missförstånd kan försvåra kommunikationen i dina relationer. Mitt råd: Ha tålamod nu och vänta ett tag.

Vågen

23 sept–22 okt

Du behöver tänka igenom dina inkomster och utgifter och få bättre ordning på din ekonomi. Du kan inte stoppa huvudet i sanden och hoppas på att allt ordnar sig. Nu krävs det medvetna val och handlingar för en hållbar utveckling och livsstil. Mitt råd: Få upp ögonen för det som känns värdefullt.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Merkurius vänder riktning i ditt tecken och ställer till det i kommunikationen till omvärlden. Det kan uppstå missförstånd och ändrade planer. Nu handlar det inte om att få rätt, utan om att mötas och lyssna. Undvik förväntningar så slipper du att bli besviken. Mitt råd: Tänk kärleksfulla och ljusa tankar.

Skytten

22 nov–20 dec

Tålamod är nyckeln till din framgång just nu. Risken är stor för bakslag och att oväntade situationer, som du inte alls tänkt dig, uppstår. Handla utifrån ärlighet och integritet så har du inget att förlora eller frukta. Mitt råd: Låt din optimism smitta av och förgylla vardagen för personer i omgivningen.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Nu går sista ronden för saker som gäller problem som kan uppstå i relation till arbete, dåliga vanor och gamla förlegade mönster som inte längre passar in på ditt liv och på hur du vill se din framtid. Ta fram stora slaghammaren och kapa banden en gång för alla. Mitt råd: Blicka bakåt men se samtidigt framåt med tillförsikt.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du kan vara irriterad på att dina planer i karriären inte gått riktigt som du önskat dig. Missförstånd och oklarheter kan grumla sikten framåt, och det kan vara svårt att komma till klarhet kring beslut och framtidsvisioner. Vänta med viktiga beslut om du känner att du famlar i mörker. Mitt råd: Bättre tider är i sikte.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Var uppmärksam när en vän uppmuntrar dig till att följa dina drömmar. Du kan bli inspirerad och redo att anta nya utmaningar. Tveka inte att fatta beslut som förnyar något i ditt liv och arbete. Just nu är nästan vad som helst möjligt för dig att förverkliga kring dina mål och drömmar. Mitt råd: Våga drömma stort.

Foto: Shutterstock/TT

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: