Veckans horoskop 29 juni – 5 juli 2020

Veckans horoskop
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 29 juni – 5 juli här.

Horoskop 29 juni – 5 juli 2020

Väduren

21 mars–20 april

Mars ger extra kraft och energi nu. Du kan leda och driva din egen utveckling med extra vigör. Fokusera mer på dina intressen, men inkludera också tid för hälsa och välmående. Fullmånen passar för att avsluta projekt i karriären eller i privatlivet. Mitt råd: Ge dig själv den kärlek du förtjänar.

Oxen

21 april–21 maj

Dina inkomster kan ha varit ostadiga under en längre period som nu går mot sitt slut. Nya inkomstmöjligheter kan oväntat dyka upp och sätta guldkant på vardagen. Få fart på idéerna när du vet vad du vill. Nya vägar öppnar oanade perspektiv. Mitt råd: Ta ansvar för dina individuella val.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Venus står nu gynnsamt i ditt tecken och skänker förnyad harmoni och inre balans. Ditt umgänge med andra personer kan få ett uppsving. Satsa på att utveckla din kreativitet från hjärtats nivå och vänd krav och måsten till lust och nyfikenhet. Mitt råd: Våga utmana gamla föreställningar.

Kräftan

21 juni–21 juli

Vänta med viktiga beslut och ta dig en ordentlig funderare på vilka förändringar du vill göra i karriären för att få bättre flyt framöver. Gå till botten och lös problem. Det bästa du kan göra nu är att ta saker som de kommer med tålamod och sinnesro. Mitt råd: Gör cirkeln hel och rund igen.

Lejonet

22 juli–22 aug

Månen går mot full i ditt hälsoområde, dvs, lyser upp och gör dig medveten om problem och hur du kan förbättra din hälsa. Satsa på att skapa en livsstil som hjälper dig till healing på alla nivåer. Dra ner på stress och tänk måttlighet i allt du företar dig. Mitt råd: Läk dig själv med rätt verktyg.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Saker och ting kan pågå bakom kulisserna och din intuition kan vara din bästa vän just nu. Om något inte känns helt rätt, undvik det. Känn in på djupet inom dig vad du verkligen behöver för att må som allra bäst. En positiv förändring kan komma genom en person som håller av dig. Mitt råd: Våga ifrågasätta

Vågen

23 sept–22 okt

Din planet Venus går nu i ny riktning, och pusselbitarna kan börja falla på plats i ditt liv, speciellt kring ekonomi och relationer. Upptäck mer av din inre rikedom. Tänk om och upplev din livsresa genom kärlek, ljus, livsglädje och personlig kraft. Mitt råd: Fyll på med positiv kraft och livsenergi.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Ta ledningen på jobbet och visa vägen. Men gör det med känslighet, så kan du undvika motstånd och konflikter. Andra kan lätt uppleva dig som bossig och dominant. Egentligen jobbar du bäst i ensamhet och kan få mycket gjort på kort tid. Mitt råd: Undvik impulsivitet och kör i lagom tempo.

Skytten

22 nov–20 dec

Lycka just nu kan vara att förvandla dina känslor till handling. Något du velat göra under en längre period kan komma till stånd och skapa harmoni mellan dig och ditt liv. Var dig själv och sitt inte och vänta på tillåtelse från andra att göra det du vill. Mitt råd: Ta ditt liv i egna händer

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du kan besöka något från det förflutna som aldrig blev riktigt avslutat. Förenkla, förbättra och förbered för nytt som kan komma din väg inom kort. Satsa på att förbättra din hälsa och finn nya vägar till välbefinnande. Mitt råd: Upplev hur skönt det känns att vara i form och avslappnad.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Venus går igenom ditt romantiska område. Tacka ja till nöjen och umgås med personer som du tycker om. Satsa på att utveckla din kreativitet och identifiera det som gör dig glad. Det här är en bra period för att ge näring och omsorg i familjerelationer, speciellt till dina barn. Mitt råd: Ha roligare i tillvaron.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Venus lyser upp i ditt privatliv och skänker harmoni både inombords och inom familjelivet. Satsa på att ha det skönt hemma och lev livet som ditt hjärta känner för. Mars hjälper dig att komma tillrätta med ekonomiska angelägenheter om du ser till att ta initiativ till en förbättring. Mitt råd: Ta tjuren vid hornen.

Foto: Unsplash

Stjärntecken: Så är lejonet som person

9 hacks som gör sovrummet svalare – och inte kräver AC

Så skyddar du dig mot myggor – 5 säkra tips

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: