Veckans horoskop 3 – 9 oktober

Kvinna i luvtröja

Vad kan du se fram emot i helgen? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt horoskop för perioden 3 oktober – 9 oktober här.

Horoskop 3 – 9 oktober

Väduren

21 mars–20 april

Solen lyser upp ditt relationsområde och sätter scenen för gemenskap och harmoni i förhållanden. Lös problem med en partner och rensa luften om det behövs. Satsa på att utveckla möjligheter tillsammans med kollegor för gynnsamt och framgångsrikt samarbete. Mitt råd: Ett gott gräl förlänger livet.

Oxen

21 april–21 maj

Planeterna står gynnsamt för för fritidsaktiviteter och nöjen hela veckan. Lägg tid på sport och intressen som är kreativa och befrämjar din personliga utveckling. Desto mer du kan vara dig själv helt och hållet, desto bättre är det. Ta hand om dig själv och se till att njuta mer av livet. Mitt råd: Lev dig lycklig.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Bra vecka för att gå på djupet och forska i områden som vidgar din horisont. Din koncentration kan vara på topp och du är ovanligt klarsynt. En resa ligger helt rätt och kan öppna nya dörrar i både kärlekslivet och karriären. Sök nya erfarenheter som fångar dina intresse. Mitt råd: Vidöppen gavel.

Kräftan

21 juni–21 juli

Mycket handlar fortfarande om relationer för dig och du lär mycket om dig själv genom problem och konflikter som uppstår i förhållanden. Undvik att ha förväntningar på andra, så kan du också slippa besvikelser. Bra period för harmoni i privatlivet. Satsa på ett bekvämt boende. Mitt råd: Ovillkorlig kärlek.

Lejonet

22 juli–22 aug

Venus står gynnsamt nu för kortare resor eller för miljöombyten, gärna med romantiskt innehåll. Var öppen för att ta emot ny information som utvecklar dina intressen. Positiv period för kreativitet och personligt självförverkligande. Skapa välbefinnande och livskvalitet. Mitt råd: Finn din inre drivkraft.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du kan dra till dig det du behöver, speciellt vad gäller det ekonomiska. Ta fram mer av dina talanger och våga lita på din magkänsla. Du har betydligt fler möjligheter än du inser som kan ge framgång. Se tidigare misslyckanden som en väg till insikt. Mitt råd: Uppskatta dina unika förmågor.

Vågen

23 sept–22 okt

Du får räkna med en del utmaningar i privatlivet. Krav och ansvar kan stå i vägen för romantiska intressen, och du kanske måste släppa något för att upprätthålla harmoni och välbefinnande. Satsa på avslut kring hälsoproblem relaterade till arbetslivet. Mitt råd: Släpp allt det som begränsar dina drömmar.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du kan ha en tendens att vara överdrivet kritisk och finna fel hos dig själv och andra. Du behöver inte göra om dig eller andra för att bli lycklig. Krymp de negativa tankarna och låt de positiva känslorna ta mer plats. Målet är ett harmoniskt själsliv. Mitt råd: Meditera och låt det magiska ske.

Skytten

22 nov–20 dec

Satsa på att utveckla vänskap och gruppgemenskap. En ny medvetenhet kan växa fram som gynnar din personliga utveckling. Nya möjligheter kan oväntat komma och sätta guldkant på vardagen. Våga ta chanser och fördjupa dina intressen och yrkeskompetens. Mitt råd: Smid medan järnet är varmt.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Venus står gynnsamt för positiv utveckling i karriären. Sök dig till vänskap och samarbete för gemensamma framgångar. På det känslomässiga planet kan det ske en djup healing. Du kan vända dina sårbara känslor till insikt och till förnyad själsstyrka. Mitt råd: Uppmärksamma och ge lindring åt trasiga känslor.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Fördjupa din yrkeskompetens genom studier och resor. Satsa på att bli en vinnare inom de områden du vill utveckla. Bra möjligheter till detta kommer genom vänner och grupp- gemenskap. Nystart i en relation med andligt innehåll kan ge dubbel glädje. Mitt råd: Njut mer, slappna av, vila och ha roligare.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Slösa inte tid och energi på att önska att du är någon annanstans eller att göra något annat än det du gör. Du har alla verktyg du behöver för att bygga en framgångsrik vecka och framtid. Negativa tankar förlorar sin kraft om du inte upprepar dem. Mitt råd: Livet blir vad du gör det till.

Foto: Unsplash 

Nyfiken på ditt 2019? Här hittar du vårt kärlekshoroskop för 2019!

Läs också:

Halsbandet som passar just ditt stjärntecken

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

5 anledningar till att vi älskar trendiga bisou

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: