Veckans horoskop 30 april – 6 maj 2020

En kvinna funderar lite över vad som väntar henne i stjärnornas värld.

Foto: Unsplash.com

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Tvillingarna

21/5–21/6

Med din humor och lättsamma stil lyckas du charma människor till höger och vänster. Även på jobbet når du framgångar tack vare att folk helt enkelt gillar dig. Varning för impulsköp och ekonomiska risktaganden!

Oxen

Stjärntecken: Så är oxen som person

20/4–20/5

Du har helt egna idéer om hur saker och ting ska göras. Vissa ifrågasätter det eftersom de har svårt att förstå hur du tänker men när de ser resultatet blir de imponerade. Du kan fortsätta på din linje med riktigt gott självförtroende.

Stjärntecken: Så är väduren som person

Väduren

21/3–19/4

Du måste hantera en fråga som du trodde var avklarad och det känns lite motigt. Helst vill du ha total kontroll men det är förstås svårt. Men dina relationer är harmoniska och flera personer vill hjälpa dig om det behövs.

Lejonet

23/7–22/8

Du vill mycket men orkar inte genomföra ens hälften. Antingen är dina ambitioner orealistiska eller också använder du din energi på fel sätt. Ta en sak i taget och var lite snällare mot dig själv. Du behöver inte alltid vara bäst!

Årshoroskop för 2020 – så blir ditt år enligt stjärnorna

Jungfrun

23/8–22/9

Du är tolerant och har lätt för att komma överens även med människor du vanligen känner dig främmande inför. Något som bekymrat dig tycks lätta betydligt och det handlar till stor del om att du lyckas tänka i helt nya banor.

Kräftan

22/6–22/7

Det händer mycket i din närmaste omgivning. Kanske är det en flytt på gång eller en nära vän eller släkting som förändrar sitt liv på ett inspirerande sätt. Gamla invanda mönster bryts och för dig är det både skrämmande och befriande.

Skorpionen

23/10–22/11

Du analyserar både dig själv och andra och det leder till att du förstår dina närmaste på ett nytt sätt. Men du berättar inte vad du kommit fram till utan behåller helst dina insikter för dig själv. Var inte så hemlighetsfull!

Vågen

23/9–22/10

Du vill ha det vackert och §harmoniskt omkring dig så du sätter igång med diverse försköningsåtgärder. Även dina konstnärliga talanger utvecklas snabbt och du får idéer som är smått genialiska. Våga ta ut svängarna ordentligt!

Skytten

23/11–21/12

Om du vill komma iväg på en resa så är det dags att börja planera nu. Satsa gärna på något ställe där du inte har varit förut. Studier, information och kurser fungerar också bra eftersom du är öppen för nya intryck och tankar.

Fiskarna

Stjärntecken: Så är fiskarna som person

20/2–20/3

Du är hyper-känslig och pejlar in minsta vibration och skiftning i omgivningen. Det är viktigt att det är lugnt och harmoniskt omkring dig. Är det konflikter på gång drar du dig snabbt undan för att inte själv bli låg och tappa energi.

Vattumannen

21/1–19/2

Du förvånar omgivningen genom att göra tvärtemot vad alla förväntar sig. Ett samarbete knakar i fogarna och förmodligen har det tjänat ut sin roll. Du vill hur som helst vara oberoende, så blicka framåt utan sentimentalitet!

Stenbocken

22/12–20/1

Du vill framhäva dig själv och dina talanger i alla sammanhang. Vissa tycker att du är för dominant och du skulle kanske vinna på att hålla en något lägre profil. Men din arbetsvilja och effektivitet kan i alla fall ingen klaga på.

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: