Veckans horoskop 30 september – 6 oktober

Kvinna med hund ser glad ut

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 30 september – 2 oktober här.

Horoskop 30 september – 2 oktober

Väduren

21 mars–20 april

Du kan lägga några arbetsamma veckor bakom dig och nu koncentrera dig på att utveckla relationer. Knyt starkare band med personer som står dig nära hjärtat. Bra period för studier och utbildning som för dig framåt i karriären. Mitt råd: Se varje dag som en gåva och njut av varje ögonblick.

Oxen

21 april–21 maj

Uranus kommer med oväntade skeenden som kan vända upp och ner i vardagslivet. Följ med i svängarna och öppna dig för nytt som kommer i din väg. Hur du tänker påverkar din hälsa och hur du mår. Känn efter vad du själv mår bäst av och gör justeringar som passar in. Mitt råd: Öppet sinne och öppet hjärta.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Barn och barnbarn kan ta fram din lekfullhet och kreativitet. Gör roliga saker tillsammans med familjen som känns positiva och skapar gemenskap. Se hinder och motstånd som möjligheter till ny utveckling. Bra period för romantik, sport och nöjen. Mitt råd: Ladda med kärlek inför kommande höstdagar.

Kräftan

21 juni–21 juli

Nymånen är början på en månadslång period som kan inspirera till ökat välmående i privatlivet. Skapa en fridfull miljö hemma som ger trygghet och välbefinnande. Ta fram mer av ditt unika jag och engagera dig i aktiviteter som skänker dig glädje. Mitt råd: Glöm världen några dagar och känn dig fri.

Lejonet

22 juli–22 aug

Det kan hända mycket i ditt sociala liv och du får räkna med att hantera en hel del ny information. Men du kan känna för att behålla dina tankar och åsikter för dig själv. Planera detaljer i ditt boende, möblera om eller renovera för trivsel och bekvämlighet. Mitt råd: Lär känna mer av dig själv på insidan.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Mars lämnar ditt tecken den 4:e, vilket kan dra ner din energinivå. Planera för lugnare aktiviteter som stimulerar på det mentala planet. Du kan få bättre kontakt med ett syskon och lättare att prata känslor. Satsa på att lösa problem som frigör negativa känslor och mönster. Mitt råd: Frid i hjärtat.

Vågen

23 sept–22 okt

Det kan uppstå ett gräl i början av veckan som kan utvecklas till en maktkamp. Använd din diplomatiska talang för att avväpna situationen. Resten av veckan blir harmonisk och fylld av positiva möjligheter för vänskap, kärlek och romantik. Lägg rädslan åt sidan och våga leva. Mitt råd: Mot nya äventyr.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Merkurius står i ditt tecken ända fram till den 8:e december! Bra period för studier, resor och kommunikation med omvärlden. Fördjupa dig i mentala intressen som inspirerar. Öppna dig för att finna nya vägar som hjälper dig att växa. Mitt råd: Ny mening, inre ro och djupare tillfredställelse.

Skytten

22 nov–20 dec

Trots att nya möjligheter ständigt dyker upp kan du möta motstånd i både relationer och i karriären. Du bör inte sopa bekymren under mattan nu. Men tiden är inte heller rätt för att plocka fram problemen i ljuset. Mitt råd: Tänk igenom saker och ting i detalj innan du bestämmer hur du vill gå vidare.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Undvik att fastna i gamla vanor och mönster som står i vägen för ny tillväxt. Sätt guldkant på vardagen med lite extra vardagslyx. Du har vad som krävs för att vända problem till nya utvecklingsmöjligheter. Ge din kropp rätt bränsle och du kommer att må bättre. Mitt råd: Älska dig själv och tänk glada tankar.

Vattumannen

21 jan–19 feb

De närmaste tre månaderna passar för att utveckla din karriär. Fundera på hur du vill skapa positiv förändring och göra jobbet roligare. Ta fram mer av det som motiverar och finn din egen väg. Att värdera dig själv är starten på allt. Håll nere stressen! Mitt råd: Bli din egen bästa vän.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du kan fortsätta att skörda framgångar i karriären och bli uppmärksammad för din insats på jobbet. Våga chansa på möjligheter, speciellt om de kommer genom personer i maktställning. På hemmaplan blir det viktigare att prata om dina känslor och skapa närhet. Mitt råd: Du förtjänar din egen respekt.

Foto: Unsplash 

Nyfiken på ditt 2019? Här hittar du vårt kärlekshoroskop för 2019!

Läs också:

Halsbandet som passar just ditt stjärntecken

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

5 anledningar till att vi älskar trendiga bisou

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: