Veckans horoskop 4 – 10 november

Kvinna i mössa tittar in i kameran

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 4 – 10 november här.

Horoskop 4 – 10 november

Väduren

21 mars–20 april

Det kan bli en stressad ekonomisk period med lite pengar i kassan. Speciellt om du delar gemensam ekonomi. En partner kan slösa mer än vad han eller hon bidrar med. Det kan dock gå bättre i ditt kärleksliv. Du kan komma att ställas inför en valsituation. Mitt råd: Välj det som är hållbart på lång sikt.

Oxen

21 april–21 maj

Du kan dra till dig resurser från andra personer som du kan komma att få nytta av. Men du måste själv dra ditt strå till stacken för att se positiva resultat. Ert gemensamma arbete kan dock bli enastående. Vänta med investeringar vad gäller din privata ekonomi. Mitt råd: Hantera kassaflödet med försiktighet.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Om du har en åkomma som ständigt återkommer med besvär är läget rätt för att gå till botten och finna svaret på gåtan. Det är i sökandet efter din egen sanning och vad som är bäst för dig och din hälsa, som positiva förändringar kan ske. Mitt råd: Hälsosamma rutiner för inre välbefinnande.

Kräftan

21 juni–21 juli

Våga släppa loss och locka fram din inre livskonstnär. Lev din dröm och förverkliga de intressen som lyfter fram dina inneboende talanger. Om du ständigt skjuter upp dina drömmar på framtiden är risken stor att du aldrig får uppleva det du innerst inne önskar och längtar efter. Mitt råd: Det är nu eller aldrig.

Lejonet

22 juli–22 aug

Det kan ha varit en hel del stress på jobbet som kan påverka privatlivet och tvinga dig att börja fundera på var förändring är nödvändigt. Agera på problem och visa att du är intresserad av att finna lösningar, så får du mer stöd med positiva bieffekter. Mitt råd: Ömsesidig tillit och respekt.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Kommunikationen med syskon och vänner i omgivningen går inte lika smidigt som vanligt. Det finns risk för missförstånd och att planer inte går i lås så som du tänkt dig. Få upp ögonen för det som känns särskilt värdefullt och som gynnar din personliga utveckling. Mitt råd: Välj rätt så kommer du att må bättre.

Vågen

23 sept–22 okt

Du kan ha svårt att slappna av eftersom du vill så mycket och kan ha många järn i elden samtidigt. Det är risk att förseningar uppstår så det kan löna sig att skjuta fram tidsgränser. Ge dig själv mer tid till att genomföra och avsluta påbörjade projekt. Mitt råd: Håll koll på utgifter och undvik investeringar.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Solen står i ditt tecken och lyser upp din tillvaro. Du kan få uppmärksamhet som stärker din självbild. Satsa på att ta lite ledigt och ägna dig åt stillhet och tystnad för att komma i bättre kontakt med dina inre behov. Släpp stressen och finn lugnet inombords. Mitt råd: En lugn hörna för meditation.

Skytten

22 nov–20 dec

Det lönar sig att göra justeringar som hjälper dig att prioritera hållbara lösningar på problem. Släpp det som känns osäkert och satsa på utvecklingsmöjligheter som du vet kan ge framgång på sikt. Gå inte och vänta på något om chansen är minimal. Mitt råd: Stå med båda fötterna förankrade på jorden.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du kan känna en stor förväntan och glädje inom dig, och det finns en chans att lyckan uppenbarar sig. Men då är det viktigt att du kan säga ja och våga ta emot det som kommer med öppna armar. Glöm inte bort att du duger precis som du är! Mitt råd: Var positiv till livet så kommer allting till dig.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Din motivation att stanna kvar i det som du bestämt dig för kan utmanas av oväntade händelser. Var öppen och flexibel för nya perspektiv, men undvik att ryckas med i situationer som kan sluta i katastrof. Behåll din balans även om det blåser styv kuling. Mitt råd: Hållbar utveckling är rätta vägen för dig.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Bra vecka för att öppna upp en dialog och förbättra dina relationer. Om tristessen slagit rot i ett förhållande ska du inte bli förvånad om du börjar tänka på andra alternativ. Du kan längta efter att ha mer kul, spänning och äventyr. Mitt råd: Försök att lista ut var exakt det är någonstans som skon klämmer.

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: