Veckans horoskop 5 – 11 december 2019

Kvinna i hatt ler mot kameran. I bakgrunden syns snöfall.

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 5 – 11 december

Kräftan

21 juni–21 juli

Du gör en ny bekantskap och det utvecklas snabbt en varm och nära vänskap mellan er. Arbetsmässigt är det däremot stökigt. Du har för mycket att göra och därför blir det en del onödiga misstag som blir oväntat svåra att reparera.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du försöker vara generös och trevlig mot människor, även om du inte har något gemensamt med dem. Om stämningen är tryckt ser du det som ditt ansvar att göra alla på bättre humör. På fester är du den som syns och märks mest.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du visar intresse och engagemang för släkten och den närmaste familjen. Gamla misshälligheter känns som bortblåsta och du inser hur viktigt det är med trygghet och kontinuitet. Det finns också chans till en liten spelvinst.

Så blir ditt 2020 – stort årshoroskop för alla stjärntecken

Vågen

23 sept–22 okt

Du tycker att människor beter sig underligt och du önskar att du hade mer kontroll över både dem och dig själv. Men du får räkna med att bli förvånad även framöver. Allt kan hända, så slappna av och ta dagen som den kommer!

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du utvecklas och lär dig något nytt varje dag. Självförtroendet blir allt bättre. Det är också dags att fatta ett viktigt ekonomiskt beslut. Lyssna gärna på andras råd men lita i första hand på ditt eget omdöme! Du har bra intuition.

Skytten

22 nov–20 dec

Ditt frihetsbehov är påtagligt och du vägrar gå i någon annans ledband. Det blir lite stökigt eftersom många i din omgivning är dominanta och vana att få som de vill. Men du är envisare än de flesta tror och det kan behövas just nu.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du vill unna dig livets goda och har förmåga att njuta även av vardagens små guldkanter. Du är också väldigt social och lyckas alltid få människor att slappna av. Någon som varit förälskad i dig en tid vågar äntligen berätta det.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du har intressanta idéer som möter oväntat mycket motstånd. Vissa tycks inte vara mogna för ditt sätt att tänka. Ligg lågt ett tag, det går inte att forcera något! Ett ekonomiskt problem löser sig i alla fall på ett tursamt sätt.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du är väldigt laddad och har svårt att koppla av och bara vara. Alltid är det något som ska fixas och du tar gärna initiativen. Det blir några korta resor dessutom och på dem råkar du ut för både lustiga och oväntade händelser.

Väduren

21 mars–20 april

Det finns frågor som du verkligen brinner för men som du inte diskuterar med så många. Nu är det dags att föra fram dina åsikter i ett större sammanhang. Folk lyssnar även om inte alla håller med dig. Visa att du tror på dig själv!

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

Oxen

21 april–21 maj

Du får en spännande inbjudan som du genast tackar ja till. I övrigt tar du det lugnt och iakttar med stort intresse andra människors beteende. Många omkring dig är lite osams men du håller dig klokt nog utanför alla konflikter.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du vill fördjupa kontakten med en person i utkanten av bekantskapskretsen. Ni är olika som personer men har ändå mycket gemensamt. Framför allt så stimulerar ni varandra att utvecklas, så det kan bli något väldigt bra mellan er.

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: