Veckans horoskop 5 – 11 mars 2020

Kvinna sitter med hakan i handen och ler mot kameran.

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 5 – 11 mars 2020

Kräftan

21 juni–21 juli

Du sätter igång saker utan att tänka efter. Det går bra till en början men så krånglar det till sig mer och mer, och till slut vet du inte hur du ska få ihop det. Tappa inte humöret! Däremot ska du gärna lyssna på vänners kloka råd.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du retar dig på människor som antingen provocerar eller tjatar om samma saker. Även om du försöker hålla god min skiner din irritation igenom. Någon blir sårad, du får dåligt samvete och det tar lite tid att lappa ihop relationen igen.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Människor du tappat kontakten med hör av sig och vill träffa dig. Du blir förtjust och det visar sig att ni fortfarande har mycket att prata om. Även arbetsmässigt har du en givande period och dina nya förslag får positivt gensvar.

Vågen

23 sept–22 okt

Du kommer bra överens med barn och ungdomar. Människor som är äldre än du själv är det mer problematiskt med. Konflikter kan uppstå från ingenting och du måste hela tiden tänka på vad du säger så att inget kan missförstås.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du har ett antal nya idéer som du vill genomföra. De flesta du känner är uppmuntrande men det finns en person som ständigt sätter sig på tvären. Ni kommer inte överens på något plan men ändå är ni mer lika än ni vill erkänna.

Skytten

22 nov–20 dec

Du vill bestämma även när det gäller småsaker och folk låter dig göra det. Det förvånar dig eftersom du har räknat med motstånd. Men bli inte övermodig, det finns en konkurrent som inte har visat sig än och som är beredd att till tjuvknep!

Stenbocken

21 dec–20 jan

Veckan bjuder på både fest och romantik. Ta gärna egna initiativ, det passar dig bättre än att vänta på att andra ska göra något. Du vet vad du vill och är både energisk och smart. En ny relation blir stark och passionerad.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Så blir ditt 2020 – stort årshoroskop för alla stjärntecken

Intuitionen är extra stark just nu så lita på den! Du har också en förhöjd utstrålning som gör att folk lägger märke till dig. Men du vill inte bli placerad i fack och fållor utan håller på din självständighet och integritet i alla lägen.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du vill mycket, idéerna flödar och du planerar bra. Men det praktiska genomförandet fungerar sämre eftersom du tappar koncentrationen och glömmer hur du tänkte från början. Skriv upp allt så får du mer ordning och reda!

Väduren

21 mars–20 april

Veckan är bra för att köpa, sälja och investera. Du gör vinster lite här och där och delar gärna med dig till andra. Det är också bra läge för att söka jobb. Du vill visa vad du går för och människor blir i regel positivt inställda.

Oxen

21 april–21 maj

Du är utåtriktad och lär känna spännande människor som inte liknar dina vanliga bekanta. En hel del romantik blir det också. Är du singel kan den stora passionen drabba dig och har du en partner blir det en nytändning mellan er.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du försöker styra upp saker och ting och ofta gör du mer än vad som syns utåt. Men du behöver inte göra nytta precis hela tiden. Det är viktigt att du unnar dig att ta det riktigt lugnt mellan varven annars tappar du för mycket energi.

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: