Veckans horoskop 7 – 13 maj 2020

Porträtt av leende kvinna i kvällssol.

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop för alla stjärntecken 7 – 13 maj 2020

Kräftan

21 juni–21 juli

Det uppstår en konflikt i vänkretsen och du blir indragen vare sig du vill eller inte. Många vill ha dina synpunkter. Var ändå försiktig med vad du säger – det finns någon som verkligen letar efter en anledning att missförstå dig!

Lejonet

22 juli–22 aug

Du träffar folk och inleder spännande relationer. Men de flesta du lär känna nu försvinner ur ditt liv lika fort eftersom ni har inte lika mycket gemensamt som du tror från början. Du bör vara lite försiktig och inte lita på vem som helst!

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du försöker vara förstående och diplomatisk men det kan man inte säga om alla omkring dig. Vissa är både buffliga och envisa och en av dina närmaste gör något som verkligen förvånar dig. Resultatet av det blir dock bättre än du trott.

Vågen

23 sept–22 okt

Det händer saker hela tiden och du kan vara nöjd eftersom det mesta blir precis som du vill. Försök också vara förstående mot andra och kom inte med kritik i tid och otid! Det finns åtminstone en person som är känsligare än du tror.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du funderar mycket på vad du vill och vart du är på väg. Det känns som att förändringar är nödvändiga men hur ska de gå till? Du måste lita på din egen magkänsla och framför allt inte ha för bråttom. Allt ordnar sig med tiden.

Så blir ditt 2020 – stort årshoroskop för alla stjärntecken

Skytten

22 nov–20 dec

Du har lätt för att uttrycka dig och kan förmedla information till andra på ett effektivt sätt. Många ber dig om råd i personliga frågor. Oväntade gäster dyker också upp och så många lugna stunder kan du nog inte räkna med.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Ett avsomnat projekt får nytt liv, eller det är väl snarare du som plötsligt får en energikick och orkar ta tag i saker och ting. Det uppskattas mycket av folk omkring dig. En kortare resa ger både inspiration och nya kontakter.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du är mycket bestämd och viljestark. Ingen vågar gå in i en konflikt med dig men vissa muttrar lite bakom din rygg. Det är en bra vecka för att gå in i ett nytt projekt men det ska helst inte vara så många människor involverade.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du försöker göra många saker samtidigt. Det fungerar till en viss gräns men sedan blir det bara en enda röra av alltihop! Som tur är kan du skratta åt det hela, och du reparerar snabbt dina misstag med viss hjälp av närstående.

Väduren

21 mars–20 april

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

Du vill göra ett bra intryck på folk, så du försöker göra ditt absolut bästa i alla lägen. På jobbet är du superenergisk. Människor uppskattar dina ansträngningar även om några har märkligt svårt att visa det. Ta inte kritik så hårt!

Oxen

21 april–21 maj

Du är mycket intensiv och satsar hundra procent på allt du gör. Även känslomässigt är du på högspänn och dina reaktioner är ibland överdrivna. Det finns tyvärr risk för konflikter på jobbet! Meditation ger mer lugn och balans.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du tar mycket ansvar för både dig själv och andra. Ofta hamnar du i vårdande roller även om du inte aktivt söker dem. Hälsofrågor intresserar dig också rent allmänt och du testar mer än gärna olika dieter och kosttillskott.

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: