Veckans horoskop 7 – 13 oktober

Kvinna håller ett stort blad framför ansiktet

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 7 – 13 oktober här.

Horoskop 7 – 13 oktober

Väduren

21 mars–20 april

Räkna med positivt flöde i förhållanden. Nya bekantskaper kan fördjupas. Utveckla gemensamma resurser med personer som du samarbetar bra tillsammans med. En kronisk åkomma kan få lindring genom hälsosam diet som rensar njurar och lever. Mitt råd: Gröna drinkar och rent vatten.

Oxen

21 april–21 maj

Venus går igenom ditt relationsområde tre veckor framöver. Passa på och lägg in fler nöjen på schemat och gör roliga saker tillsammans med goda vänner. Utveckla förhållanden som är betydelsefulla. Uppfyll dina behov och gör det du helst vill i livet. Mitt råd: Låt kärlek och vänskap motivera dig framåt.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Lägg mer tid på hälsan och gör det som hjälper dig att må bättre. Du kanske måste se över din diet och lägga in mer fysisk aktivitet på schemat för att skapa välbefinnande. Undvik att försumma dina inre behov och bli mer uppmärksam på vad som kan göra skillnad i ditt liv. Mitt råd: Finn din kraft.

Kräftan

21 juni–21 juli

Släpp loss din inre livskonstnär och satsa på kreativa aktiviteter som stimulerar ditt självförverkligande. Läget är också helt rätt för avkoppling och lugn och ro just nu. Ge dig tid till att göra ingenting och njut av att bara vara. Detta är en bra familjevecka. Mitt råd: Njut av livet ihop med din familj.

Lejonet

22 juli–22 aug

Lös dina problem och få dina relationer att fungera bättre, speciellt på hemma plan. Venus står gynnsamt för gemenskap och glädje i ditt hem om du är öppen för att dela känslor på djupet. Upptäck möjligheter omkring dig som kan bana ny väg till hälsa och välbefinnande. Mitt råd: Finn bättre vägar.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du kan trivas hemma och ha framgång i privatlivet. Satsa på gemenskap och glädje i ditt hem och familjeliv. Pyssla med personliga intressen. Dina syskonrelationer kan förbättras. Positiv tid för socialt umgänge. Skapa trygghet tillsammans med familj och vänner. Mitt råd: Nära dina kära.

Vågen

23 sept–22 okt

Mars står i ditt tecken och ger energi och handlingskraft. Satsa på att organisera ditt liv. Avsluta arbetsuppgifter som hängt över dig en tid. Rensa och skapa nytt utrymme. Nya inkomstmöjligheter kan komma när du är organiserad och självdisciplinerad. Mitt råd: Förvandla känslor till handling.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Venus står i ditt tecken tre veckor framåt. Du kan räkna med ett lugnare tempo. Sätt välbefinnandet främst och lägg in aktiviteter på schemat tillsammans med vänner som känns roliga och ger glädje i hjärtat. Lite semester och egen ledig tid är inte helt fel. Mitt råd: Se till att behandla dig själv väl.

Skytten

22 nov–20 dec

Du har medvind, men undvik att säga ja till allting på en och samma gång. Risken är stor att du då splittrar dig åt en massa olika håll. Tänk igenom alla erbjudanden och förslag innan du lovar något som du inte kan hålla. Gå framåt med klar sikt och balans. Mitt råd: Välj rätt, välj med hjärtat.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Räkna med ökat ansvar i relationer. Var omsorgsfull och bjud mer på dig själv i viktiga förhållanden. Ditt stöd och vänskap kan ge trygghet och betyda mycket mer än du inser. Prioritera varandra och våga vara sårbar. Ta saker som de kommer med sinnesro. Mitt råd: Kärlek är trygghet och omtanke.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Rikta in dig på att planera, organisera och att skapa effektivitet på jobbet. Din chef kan ställa högre krav på din prestation. Din utmaning nu är att vara dig själv helt och hållet. Anpassa dig inte till något som du inte trivs med. Mitt råd: Hinder och begränsningar kan tvinga fram nya beslut.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Venus och Merkurius står gynnsamt för resor och studier. Ny vänskap kan växa fram i gruppgemenskap. Sök dig till likasinnade som delar dina intressen. Du kan få positiv uppmärksamhet för bra idéer och förslag. Skapa klarhet kring mål och drömmar. Mitt råd: Hitta ny kraft och glädje i livet.

Foto: Unsplash 

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: