Veckans horoskop 7 – 13 november 2019

Glad kvinna med rött hår ligger på ett träbrygga

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 7 – 13 november

Kräftan

21 juni–21 juli

Du vill ha närhet men tycker inte om när människor blir påträngande. I flera av dina relationer är det obalans just nu, det blir antingen för lite eller för mycket. Dessutom inser du att en av dina bekanta sprider osant skvaller.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du behöver komma ut och träffa folk. Det finns många som mer än gärna vill umgås med dig och letar du efter en ny kärlek så behöver du inte vänta länge. Korta resor och utflykter blir givande och fyllda av överraskningar.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du har lärt känna en trevlig person som du dock inte litar helt på. Du vill verkligen göra det men din intuition säger åt dig att vara på din vakt. Den signalen bör du ta på allvar. Var särskilt försiktig när det handlar om pengar.

Vågen

23 sept–22 okt

Du tar många initiativ och är den som alltid försöker höja stämningen om det blir lite dystert. Vissa reagerar mot att du så självklart tar ledningen i grupper men de allra flesta uppskattar att du visar ansvar och engagemang.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Sitt inte och älta eller grubbla över gamla misstag. Nu är det dags att se framåt och att göra upp helt nya mål! Du kan åstadkomma mycket när du vill. Sådant i ditt liv som känns förlegat eller onödigt ska helst rensas ut omgående.

Skytten

22 nov–20 dec

Räkna med en livlig och oförutsägbar vecka! Du trivs inte med att vara ensam utan vill ha folk omkring dig hela tiden. Dina planer ändras ofta med kort varsel och det leder till roliga, positiva upplevelser som du inte hade fått annars.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Någon som du träffat för ett tag sedan dyker upp på nytt i ett helt oväntat sammanhang. Det finns något  outrett mellan er och nu får ni äntligen ta tag i det. Starka känslor väcks och de är mestadels av det positiva slaget.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du vill lyxa till det och kosta på dig själv och dina närmaste något utöver det vanliga. Budgeten kanske överskrids men det tänker du kompensera för senare. I kärleken ser det fint ut, särskilt om du vågar ta egna initiativ.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du råkar ut för ett missförstånd som tar tid att lösa. Att bli upprörd är ingen idé, satsa istället på tålamod och  diplomati så blir allt som du vill! En bekant ordnar en fest som du inte bör tacka nej till. Du får energi av att träffa vänner.

Väduren

21 mars–20 april

Nu rör det sig på alla håll och kanter. Det som händer är det du väntat dig men det är samtidigt väldigt spännande. Något du bör undvika är dock att gå in i andras konflikter eftersom det kan leda till att du själv får skulden.

Oxen

21 april–21 maj

Du har ett stort trygghetsbehov och vill inte ha dina cirklar rubbade. Helst ska allt vara som det alltid har varit. En person försöker övertala dig till stora förändringar men just nu är det bra om du fortsätter på din egen linje.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du orkar inte bekymra dig över alla småsaker som folk omkring dig hakar upp sig på. Istället försöker du lätta upp stämningen med skämtsamma kommentarer. Någon du varit osäker på visar sig ha oväntat varma känslor för dig.

Av Monica Hortell

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: