Veckans horoskop 9 – 15 december 2019

Porträtt av kvinna i snöfall.
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 9 – 15 december här.

Horoskop 9 – 15 december 2019

Väduren

21 mars–20 april

Lägg på ett extra kol och få så mycket gjort du kan på arbetsfronten. Definiera vad som känns viktigt i karriären och välj att arbeta med saker som du gillar och njuter av. Skala bort allt som inte längre fungerar och saker som inte får dig att må bra. Resor och kurser ligger helt rätt. Mitt råd: Större självtillit.

Oxen

21 april–21 maj

Lägg energi på dina relationer och prata mer om känslor. Ni kan lösa gemensamma problem och komma fram till positiva resultat. Satsa på utbildning om du är beredd på att det kommer att kosta mycket tid och energi. En separation kan ske i en arbetsrelation. Mitt råd: Reflektera över behov och känslor.

Så blir ditt 2020 – stort årshoroskop för alla stjärntecken

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du kan inspireras av nya ideér som befrämjar din hälsa och livsstil. Skrota dåliga vanor och bygg nya sundare vardagsrutiner som får dig att må bättre. Det kan löna sig att göra en utrensning för att ge nytt utrymme till läkning på en djupare nivå. Mitt råd: Lev nyttigare och njut mer i nuet.

Kräftan

21 juni–21 juli

Jupiter befinner sig i ett gynnsamt läge för att börja läka sår i hjärtat som kan ha uppstått i nära relationer det senaste året. Försök att lägga allt gammalt bakom dig och se framåt med nya, ljusa perspektiv. Ta tacksamt emot det som kommer till dig nu. Mitt råd: Skapa nya minnen med släkt och vänner.

Lejonet

22 juli–22 aug

En ny årsperiod av healing och välbefinnande har just börjat. Detta kan hjälpa dig att finna nya vägar till hälsa. De senaste åren kan ha varit påfrestande och skapat en hel del stress i ditt liv. Satsa på att forma ditt liv och karriär i en ny och utvecklande riktning. Mitt råd: Våga utmana dig.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Din planet Merkurius står gynnsamt för att återförenas med vänner och familj som du kanske inte sett på länge. Gör planer tillsammans för att hålla kontakten och kunna träffas oftare. Bra period för ökade möjligheter till vänskap och nya sociala kontakter. Mitt råd: Investera mer energi i dina relationer.

Vågen

23 sept–22 okt

Reflektera över stressmönster som kan ha pågått en tid och fundera på hur du kan förebygga och motverka negativ stress. Bry dig mindre om vad andra tycker och tänker och våga gå dina egna vägar. Bra period för att ägna mer tid åt dig själv och dina närmaste. Mitt råd: Ta hand om ditt välbefinnande.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du har extra energi till förfogande för nya och bättre framtidsplaner. Fundera på vägar som kan hjälpa dig att finna ökad livslust, glädje och kreativitet. Du har kraft att välja dina tankar och känslor. Tänk nytt, tänk annorlunda tänk större. Mitt råd: Öppenhet är nyckeln till kreativitet.

Skytten

22 nov–20 dec

Det är dags att släppa fram mer av dig själv och dina inneboende talanger. Finn den magiska gnistan! En stor del kan handla om att lyssna på ditt inre, men också på vad andra har att säga. Unna dig en stunds avkoppling varje dag och låt andra ta hand om dig lite oftare. Mitt råd: Må som bäst.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

Lyckoplaneten Jupiter står nu i ditt tecken och detta för ett helt år framöver! Många möjligheter kan komma för utveckling och tillväxt som hjälper dig forma vägen till ett kreativt liv. Samtidigt finns risken att du splittrar dig på för många projekt samtidigt. Mitt råd: Sätt gränser och tänk efter före.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Ge bort en gåva till någon som du tycker särskilt mycket om och visa mer hur du verkligen känner i hjärtat. För att få det du önskar och älskar i ditt liv, behöver du bara ge kärlek till det som du vill ha genom tanken, fantasin och dina känslor. Mitt råd: Hitta dina inre resurser och öka din motivation.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Tydlig kommunikation är nyckeln till harmoni i relationer och för att upprätthålla goda sociala kontakter. Se till att du och dina kollegor förstår och accepterar varandras olika roller. Dra ner på takten och undvik att springa så fort att du missar det viktiga. Mitt råd: Samarbeta smart och smidigt.

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: