Veckohoroskop 1 – 7 juni 2020

Leende kvinna i rosa tröja och solglasögon.

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 1 – 7 juni här.

Horoskop 1 – 7 juni 2020

Väduren

21 mars–20 april

Både Venus och Solen står placerade i ditt sociala området som befrämjar kontakter och relationer av olika slag. Men du kan känna för att spendera tid i ensamhet och må bäst av lugna aktiviteter som ger inre lugn och välbefinnande. Yoga och meditation ligger helt rätt. Mitt råd: Sträva efter perfekt harmoni nu.

Oxen

21 april–21 maj

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Du kan befinna dig i en process av förändring och dina tidigare värderingar kanske inte längre stämmer överens med din nya verklighet. Följ med i svängarna och var lyhörd för oupptäckt eller orörd mark som kan höja din livskvalitet. Finn nya vägar till ett större självförverkligande. Mitt råd: Livet är här och nu.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Sakta ner på farten och spendera mer tid med familjen. Se över din ekonomi och dra ner på utgifter. Ett ekonomiskt risktagande kan bli hinder som står vägen för inkomstmöjligheter. Tänk måttlighet i allt och undvik högtflygande idéer som kräver en stor ansträngning. Mitt råd: Lagom är bäst.

Kräftan

21 juni–21 juli

Rensa ut och avsluta gamla projekt, så du kan lämna plats för nytt i ditt liv. Men starta inga nya projekt just nu. Gå istället tillbaka och reflektera över vad du kan släppa taget om. Satsa på att förenkla och fokusera på det som är viktigt och nödvändigt. Mitt råd: Ha modet att ändra riktning.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du kan drömma om det perfekta förhållandet, men missa möjligheter för vänskap och kärlek. Sänk på kraven och uppskatta det som är positivt i dina nuvarande relationer. Lägg energi på att skapa harmoni och balans i omvärlden. Sök dig till goda vänner som ger glädje. Mitt råd: Välbefinnande ihop.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Undvik att starta nytt och skjut inte upp saker som du borde göra nu. Den närmaste månaden handlar om att gå tillbaka och se över dina planer. Du kan ha missat en del detaljer som behöver fixas till för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Mitt råd: Fördjupa din kraft, styrka och energi.

Vågen

23 sept–22 okt

Så blir ditt 2020 – stort årshoroskop för alla stjärntecken

Det är inte läge att satsa på nytt, men du kan fråga dig själv vad du vill ha mest av allt just nu. Låt inte din rädsla för att misslyckas hindra dig från att göra det du innerst inne verkligen vill göra. Mitt råd: Få kontakt med din inre källa, utveckla och experimentera med din egen potential och dina talanger.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du bör ligga lågt och inte stressa eller överanstränga dig i onödan. Satsa på hälsosamma aktiviteter som höjer ditt immunförsvar. Dra ner på kraven och gör något som stimulerar din fantasi. Musik, konst, färg och form ligger helt rätt. Promenera i naturen. Mitt råd: Ta hand om kropp och själ.

Skytten

22 nov–20 dec

Visualisera dina drömmar och mål, men agera inte på dem nu och undvik risker i karriären. Satsa på framförhållning med god planering. En relation kanske inte blir precis som du önskar. Ligg lågt och vänta in bättre tider i relationer och i kärlekslivet. Mitt råd: Utan drömmar, ingen utveckling.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Roliga möten och kontakter kan pigga upp i tillvaron. Sök dig till vänner och kollegor som du tycker om. Dela känslor och tankar. Skapa en mötesplats för kommunikation och upplev tillhörighet och gemenskap. Ta bort alla måsten och tillåt dig att utvecklas utan krav. Mitt råd: Klicka med andra.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

Det kan kännas tungt i omgångar med arbete och ökat ansvar. Undvik ekonomiska spekulationer som en lösning på din situaiton. Risken är stor att du inte ser helt klart just nu. Frigör den negativa pressen genom att satsa på inre välbefinnande. Mitt råd: Mer andlighet, yoga och meditation.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Mars står i ditt tecken tillsammans med Neptunus och stimulerar din intuition, kreativitet och fantasi. Samtidigt kan din energinivå vara låg och du bör undvika överansträngning. Meditation, andlighet och uppkoppling till naturen ligger helt rätt. Mitt råd: Finn inspiration genom konsten.

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: