Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckohoroskop 10 – 16 september 2020

10 sep, 2020 
Monica Hortell
En kvinna hoppar mellan två klippor.
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Veckans horoskop 10 – 16 september

Tvillingarna

21/5–21/6

Du tycker om att samla människor omkring dig. Folk gillar din utstrålning och i både kärlek och vänskap utvecklas allt som du hoppas. Lite tur med pengar har du också i den här perioden. Ska du köpa något hittar du det i regel till fyndpris.

Oxen

20/4–20/5

Problem du grubblat över ett tag ser nu ut att lösa sig. Duplanerar framåt och är försiktigt optimistisk. Men du behöver hjälp med diverse praktiska saker, så det är tur att det finns flera personer som är skyldiga dig en tjänst.

Väduren

21/3–19/4

Perioden är bra för att träffa människor och inleda samarbeten. Något som börjar trögt kan bli oväntat givande. Även i kärleken ser det lovande ut. Däremot bör du akta dig för människor som är skrytsamma och arroganta!

Lejonet

23/7–22/8

Du är på bra humör och låter dig inte nedslås av små motgångar. En person som du tycker brukar vara allmänt irriterande visar en trevligare sida av sig själv och er relation blir bättre. Även i kärleken går det åt rätt håll för dig.

Annons

Jungfrun

23/8–22/9

Det handlar mycket om pengar nu. Du gör ett par smarta affärer och lyckas förstärka ekonomin en del. Dessutom planerar du en mer långsiktig investering. En god vän vill hjälpa dig och har kunskaper som du har stor nytta av.

Kräftan

22/6–22/7

Du har många projekt att pyssla med men är rastlös och tröttnar fort. Du gör lite här och lite där men kan ändå vara hyfsat nöjd med vad du åstadkommer. Tyvärr blir du orättvist kritiserad av någon som helt enkelt missförstår dig.

Skorpionen

23/10–22/11

Både dina ord och ditt beteende påverkar människor mer än du vet om. Speciellt i kontakten med yngre personer måste du tänka dig för och inte sända ut några signaler som kan missuppfattas. Säg hellre för lite än för mycket!

Vågen

23/9–22/10

Du hjälper andra, trots att du själv har mycket att göra. Din egen bekvämlighet känns inte så viktig och dessutom gillar du känslan av att vara behövd. Men det händer också något som gör dig arg och då är du tydlig med vad du känner.

Annons

Skytten

23/11–21/12

Du är kreativ och tankarna rör sig fort. När du stöter på ett problem behöver du inte vänta länge förrän du hittar den perfekta lösningen. I alla slags samarbeten får du en viktig roll och det väcker möjligen lite avundsjuka.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är energisk men okoncentrerad. Ofta börjar du med saker i en allmän anda av optimism men det kommer av sig på halva vägen när något roligare dyker upp. Försök vara mer realistisk och se framför allt till att planera bättre från början.

Vattumannen

21/1–19/2

Du får intressanta förslag att ta ställning till och plötsligt är det viktigt med snabba beslut. Det är bra om du lyssnar på dina vänner då de tycks vara ovanligt klarsynta. Ett oväntat möte leder till stora och spännande förändringar.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är nitisk och försöker skapa bättre ordning bland dina papper, småprylar och andra detaljer. I samband med det hittar du något som varit försvunnet eller bortglömt länge och du har all anledning att vara nöjd med dig själv.

Annons