Veckohoroskop 11 – 17 maj 2020

Leende kvinna håller upp en vattenmelon framför ansiktet.

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 11 – 17 maj här.

Horoskop 11 – 17 maj 2020

Väduren

21 mars–20 april

Din planet Mars byter tecken och lägger in en lägre växel. Bra vecka för att spendera kvalitetstid i ensamhet och komma närmare det som verkligen ger dig mening och inre välbefinnande. Samtidigt kan en syskonrelation fungera bättre än vanligt och locka ut dig på ett äventyr. Mitt råd: Byt miljö och finn ro.

Oxen

21 april–21 maj

Bra vecka för att satsa på hälsa och välmående. Venus ändrar riktning vilket kan påverka din ekonomi. Se över dina utgifter och låt inte pengarna rinna mellan fingrarna. Undvik större investeringar och var uppmärksam på att allt är inte guld som glimmar. Mitt råd: Prioritera det som är nödvändigt.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Merkurius står i ditt tecken tillsammans med Venus och detta lockar till prat om kärlek. Visa mer av dina känslor och din kärlek öppet i relationer som känns viktiga. Din charm kan vara på topp och attraktionskraften så stark att du lätt drar till dig en ny kärlek eller nya vänner. Mitt råd: Mot nya äventyr!

Kräftan

21 juni–21 juli

Månen är på nedgående och det är läge att göra avslut och rensa i röran. Dra ner på tempot och ta hand om dig själv på bästa sätt. Det är inte helt fel att börja träna och äta rätt saker som du mår bra av, och vårda dig själv inifrån. Mitt råd: Bjud hem en vän på middag och laga gärna maten tillsammans.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du har ledaregenskaper men behöver tro mer på dig själv. Det viktiga nu är att du värderar dig själv för den du är och visar dina sanna färger. Att vilja vara någon annan är att ödsla bort personen som du är. Upptäck mer av ditt sanna jag! Mitt råd: Vänd inte ryggen åt dig själv och inse ditt värde.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Din planet Merkurius börjar veckan med god inverkan för att sätta praktiska planer i verket. Du kan vara ovanligt klarsynt och förankrad i verkligheten just nu, vilket ger dig ett stort försprång om du vill utveckla idéer och planer. Lita på dig själv! Mitt råd: Var inte beroende av andra för att göra dig lycklig.

Vågen

23 sept–22 okt

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Venus fortsätter att ge dig möjligheter för att bredda din horisont genom resor och relationer. Du kan längta tillbaka till en plats eller till ett förhållande som spelade roll i ett tidigare skede. Satsa på att utveckla dina intressen. Mitt råd: Det spelar ingen roll hur långsamt du går, så länge du inte stannar.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Mars går in i sitt mest kreativa område och tar fram mer av ditt inre sanna jag. Visa intresse och ta hand om saker som ligger nära hjärtat. Uppmärksamma mer av dina förutsättningar och ha roligare med det som känns betydelsefullt. Mitt råd: Satsa på fler nöjen, mer romantik och ha skoj med vänner.

Skytten

22 nov–20 dec

Dina värderingar kan i dag vara raka motsatsen till hur du tänkte för inte så länge sedan. Nya insikter har breddat ditt perspektiv. Använd dina nyfunna insikter på ett praktiskt sätt och bygg nya strukturer inför framtiden. Nya inkomstmöjligheter kan då också dyka upp. Mitt råd: Hitta nya pusselbitar.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Det sker en nedbrytningsprocess som kan vara krävande. Samtidigt ger det dig tillfälle till en återuppbyggnads-process som kan göra saker och ting bättre. Läget är rätt för att så frön som du kan bygga vidare på inför framtiden. Mitt råd: Hantera det som dyker upp på resans gång med medveten närvaro.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du behöver hushålla med din energi och inte ta på dig för mycket ansvar. Risken är stor att du biter av mer än du kan tugga, vilket kan ha konsekvenser för din hälsa. Dra ner på stressen och ha välformulerade mål som känns realistiska och hållbara att nå. Mitt råd: Gör upp en tydlig handlingsplan.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Mars går in i ditt tecken och ger en extra energiskjuts framåt. Alla förändringar kan innebära en utmaning, men du har mer kraft till förfogande att våga ta dig an en utmaning nu. Mitt råd: Presentera det du vill på ett begripligt sätt så ökar du chanserna att lyckas med förändringsprocessen.

Foto: Unsplash

Så blir ditt 2020 – stort årshoroskop för alla stjärntecken

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: