Veckohoroskop 11-17 januari 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Stenbocken

22/12–20/1

Räkna med några harmoniska veckor framåt när Venus går igenom ditt tecken och gör tillvaron behagligare. Du kan komma överens med andra och nå framgång inom flera områden. Ta ledigt några dagar och njut mer av livet.

Mitt råd: Lägg in fler nöjen och andra roliga aktiviteter på schemat.

Vattumannen

21/1–19/2

Du har flera planeter i ditt tecken och kan sprudla av idéer och härlig kreativitet. Det kan dock vara både gas och broms på samma gång nu. Fundera på nya områden som du vill utveckla. Nu handlar det om att omdefiniera dig själv. Studier och resor ligger helt rätt.

Mitt råd: Väx och frodas!

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021

Fiskarna

20/2–20/3

Nymånen står i ditt vänskapsområde och bjuder in till nystart inom både relationer och intressen. Se över dina framtidsmål och gör justeringar som passar bättre in på den du är i dag. Om du har en dröm att förverkliga någonting är läget helt rätt att börja planera hur det ska gå till.

Mitt råd: Omvärdera dina mål.

Väduren

21/3–19/4

Nymånen står i ditt karriärområde och öppnar upp för en nystart kring projekt som kan komma att påverka ditt anseende. Läget är också bra för att skapa förändringar på jobbet som passar bättre in på dina behov. Dock måste du kanske släppa taget om något för att skapa nytt utrymme.

Mitt råd: Meningsfull inriktning.

Oxen

20/4–20/5

Det kan ske oväntade förändringar. Dra ner på tempot och undvik impulsiva beslut som involverar ett risktagande. Nymånen lockar till nystart för studier och utveckling som vidgar horisonten. Satsa på utbildning och planera för att nå nya mål.

Mitt råd: Finn nya vägar till självförverkligande.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Din planet Merkurius står gynnsamt för kontakt med vänner och grupper som delar dina intressen. Speciellt gäller detta djupare tankegångar, diskussioner och information som kan tillfredsställa dinkunskapstörst.

Mitt råd: Se över det praktiska kring ekonomi och resurser som du delar med andra.

Kräftan

22/6–22/7

Nymånen passar för nystart i relationer. Satsa på att utveckla din förståelse kring egna och andras behov, och gör justeringar och förbättringar som kommer att få dig att må bättre i förhållanden. Du kanske har förbisett något viktigt i kärlekslivet. En romantisk afton ligger helt rätt i tiden nu!

Mitt råd: Älska och bli älskad.

Lejonet

23/7–22/8

En oväntad förändring kan komma inom karriären som påverkar din inriktning. Du kanske måste släppa taget om något och anpassa dig till nya omständigheter. Öppna dig för nytt och fundera på vägar till nya inkomster.

Mitt råd: Skapa förnyelse, utveckling och tillväxt där du stagnerat.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Du kommer in i en ny fasdenna veckan som tar fram din kreativitet och hjälper dig att få klarhet och perspektiv på din livssituation. En riktigt bra vecka för fritidsaktiviteter, spel och nöjen. Låt din lekfullhet få riktigt utlopp och prioritera ditt välbefinnande.

Mitt råd: Hantera din behov bättre.

Vågen

23/9–22/10

Din planet Venus går in i ditt mest privata område och bjuder på harmoni och positiv stämning. Spendera tid hemma och skapa en mysig miljö som ger vällust och glädje inombords. Läget är helt rätt för familjemiddagar och umgänge med släkt och vänner.

Mitt råd: Bjud familjen på din favoriträtt.

Skorpionen

23/10–22/11

Din planet Mars står i ditt relationsområde och höjer temperaturen i förhållanden. Det blir gott om möjligheter för romantik och passion, men också för oväntade händelseförlopp. Nu gäller att ha tålamod och ta en sak i taget.

Mitt råd: Satsa på praktiska lösningar när det uppstår problem.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Skytten

23/11–21/12

Ta kontakt med personer i omvärlden som kan hjälpa dig att utveckla intressen som du vill gå vidare med. Du kan få nya perspektiv och idéer som kan hjälpa dig framåt på flera sätt. En kort resa och miljö-ombyte kan göra gott för både kropp och själ.

Mitt råd: Omvärdera dina tillgångar.

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: