Veckohoroskop 14 – 20 september 2020

En kvinna med skinnjacka och mössa som står mitt på en väg.

Foto: Karsten Winegeart/Unsplash.com
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 14 – 20 september här.

Väduren

21 mars–20 april

Om du har lägre energi än vanligt kan det löna sig att se över dina hälsorutiner och satsa på en nystart när det är nymåne. Det kan vara läge att skapa nytt på arbetet. Bra vecka för att förhandla med partners och kollegor. Utveckla trevliga och bra samtal.

Mitt råd: Påkopplad, inkopplad, uppkopplad.

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken

Oxen

21 april–21 maj

Veckan kan börja med buller och bång. En stark längtan efter personlig frihet kan testa din nuvarande livssituation. Följ med i svängarna och skapa större utrymme för personlig utveckling! Venus fortsätter sin resa genom ditt mest privata område för lugn, harmoni och kreativitet på hemmafronten.

Mitt råd: Närvaro i nuet.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Risk att du går till överdrift åt antingen det ena eller andra hållet. Du kan också hamna i en situation som gör det svårt att fatta beslut och du kan pendla mellan olika möjligheter. Ta ett steg tillbaka och gör något avkopplande för själen runt nymånen den 17:e.

Mitt råd: Styr tankarna och fokusera på rätt saker.

Kräftan

21 juni–21 juli

Nymånen öppnar upp för nya kontakter till omvärlden. Samtidigt kan mycket vara på gång hemma med livliga diskussioner i familjen som kan påverka din fortsatta framtid och karriär. Sätt mål som inspirerar, för dig framåt eller stimulerar dina drömmar.

Mitt råd: Prata om det som du vanligtvis inte pratar om.

Stjärntecken: Så är lejonet som person

Lejonet

22 juli–22 aug

Du har många resurser och kan använda dem för att utveckla dina intressen och drömmar. Venus står i ditt tecken och inspirerar till kreativa projekt. Satsa på att sätta uppfinningsrika planer i verket och ha roligt i ditt skapande. Utveckla dina relationer.

Mitt råd: Prioritera ditt välbefinnande och kropp och själ.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Solen lyser starkt i ditt tecken och ger extra kraft och vitalitet. Förbättra din hälsa genom att vara uppmärksam på kroppens signaler. Skapa en hälsoplan för att läka åkommor och må bättre. Bra period för nya inkomstmöjligheter och bättre koll på ekonomin.

Mitt råd: God självkännedom ger inre trygghet.

Vågen

23 sept–22 okt

Du längtar efter något roligt, speciellt tillsammans med andra. Risken är dock stor nu att du hittar på något impulsivt istället för att avsluta redan påbörjade projekt. Venus står i ditt vänskapsområde och laddar med möjligheter för utveckla ditt sociala liv.

Mitt råd: Finn den inre och yttre balansen.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Ditt arbete står i fokus och arbetsuppgifterna kan ligga på hög. Om du vill komma ifatt kanske du måste välja bort det roliga ett tag och fokusera på det nödvändiga. Det kan uppstå konflikter med kollegor, så ligg lågt och undvik att låta ego komma emellan. Ta en självständig roll.

Mitt råd: Efter egen förmåga.

Skytten

22 nov–20 dec

Nu börjar en lyckosam tid för nystart kring mål och drömmar. Möjligheter att få och nå precis det du vill, blir bättre. Satsa på din personliga utveckling och skapa större trygghet i din identitet. Nymånen den 17:e tar fram det bästa hos dig och idéerna kan spraka och ge en skjuts i rätt riktning.

Mitt råd: Finn ny motivation.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Nu får du insikter som kan ge energi till nya initiativ. Satsa på intressen som gör livet roligare och ge allt du har. Venus står gynnsamt för ekonomiska möjligheter tillsammans med andra personer. Din partner kan också få ett lönelyft som underlättar för dig.

Mitt råd: Skapa din egen privata plan för att nå framgång.

Stjärntecken: Så är jungfrun som person

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du kan längta efter lugn och ro och behöva mer tid för dig själv. Meditation, yoga och andra avkopplande aktiviteter hjälper dig att skapa inre balans och harmoni. Snart kallar plikterna igen, så en tid av återhämtning passar bra nu.

Mitt råd: Börja hösten med att komma i bättre kontakt med dina innersta behov.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Nymånen bjuder till nystart i förhållanden som behöver synas i sömmarna. Missförstånd och komplikationer som kan ha uppstått ligger bakom dig nu. Passa på och förbättra kommunikationen. Lägg korten på bordet och ventilera dina tankar och känslor.

Mitt råd: Upplev ökad närhet som ger en känsla av trygghet.

Stjärntecken: Så är fiskarna som person

Stjärntecken: Så är kräftan som person

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: