Veckohoroskop 15 – 21 juni 2020

Leende kvinna med midsommarkrans i håret.

Hur blir din midsommarvecka? Vår astrolog vet! Foto: TT

TT
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 15 – 21 juni här.

Horoskop för alla stjärntecken 15 – 21 juni 2020

Väduren

21 mars–20 april

Din energinivå får ett uppsving som kan inspirera till nya initiativ. Sök dig till nya upplevelser som expanderar din värld. Ett miljöombyte tillsammans med familjen kan göra susen och dra ner på stressen. Samarbeta för att finna nya vägar till harmoni och lycka. Låt inte rädslan styra. Mitt råd: Ha mod att gå vilse.

Oxen

21 april–21 maj

Din dröm kommer att inträffa när du gör det krävs. Du kanske måste tänka om och ärligt fundera på dina målsättningar. Just nu är det inte läge att lägga fokus, kraft och energi på något som inte känns helt rätt. Ta ett steg tillbaka och begrunda dina behov. Mitt råd: Omvärdera din livssituation.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du är charmig och attraktiv för omvärlden, men kanske inte får reaktioner från andra som du vanligtvis får. Förhållanden kan gå djupare och läget är rätt för att dela känslor och skapa närmare kontakt på hjärtats nivå. Våga mer i kärlekens värld. Mitt råd: Hitta ny kraft och glädje i livet.

Kräftan

21 juni–21 juli

Merkurius blir din utmaning de kommande tre veckorna. Det kan uppstå missförstånd i relationer och dina planer kanske inte går i lås. Starta inte några nya projekt nu. Istället är det läge att se över detaljer och annat som inte fungerat så bra tidigare. Mitt råd: Hela dig i balans genom stillhet och eftertanke.

Lejonet

22 juli–22 aug

Hur du tänker påverkar din hälsa och hur du mår. Du kanske måste släppa något i din livsstil som inte är bra för hälsan på lång sikt. Finn vägen till ditt välmående och känn in vad som gör dig glad på djupet i din själ. Mitt råd: Släpp det mentala bruset och finn en stillhet inombords.

Årshoroskop för 2020 – så blir ditt år enligt stjärnorna

Jungfrun

23 aug–22 sept

Starta inga nya projekt och pressa inte ditt schema. Det kan uppstå oförutsedda hinder, förseningar och missförstånd som dyker upp utan förvarning. Det kan också krångla i kommunikationen och uppstå tekniska problem. Vila i dig själv genom meditation och stillhet. Mitt råd: Reflektera.

Vågen

23 sept–22 okt

Det kan kännas som att studier och annat går baklänges nu. Nu gäller att ha is i magen och se över dina val och möjligheter. Undvik impulsiva beslut och gör inget förhastat som du kan ångrar längre fram. Dela omtanke och låt kärleken flöda från hjärtat. Mitt råd: Finn styrkan i svagheten.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Detta är en gynnsam vecka för nya möjligheter som oväntat kan dyka upp och inspirera din kreativitet. Positiv förändring ger dig kraft att växa och nu behöver du inte gå några omvägar för att harmonin ska infinna sig. Mitt råd: Ge dig själv utrymme att utveckla det som gör dig glad och du mår bra av.

Skytten

22 nov–20 dec

Venus gästar ditt relationsområde, men visar inte sin bästa sida. Relationsteman kan vara på tapeten, men du kanske inte vet exakt hur du ska tackla situationer som berör ditt kärleksliv. Ekonomiska transaktioner mellan dig och andra kanske inte heller fungerar på topp just nu. Mitt råd: Omvärdera.

Stenbocken

21 dec–20 jan

För mycket av det goda kan ge hälsokonsekvenser som du måste hantera innan det skapar större problem. Ta de rätta stegen för en sund livsstil som ger välbefinnande och glädje. Att värdera dig själv är starten på allt. Mitt råd: Ta språngbrädan till ett innehållsrikt, positivt och lyckligare liv.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken

Det kan ha varit en del berg och dalbana i kärlekslivet, och saker och ting går inte helt enligt förhoppningar och planerna. Nu krävs en ansträngning för att pusselbitarna ska falla på plats. Tänk utanför boxen och finn nya vägar för romantik och kreativitet. Ge extra till barnen nu. Mitt råd: Studsa tillbaka.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Sätt privatlivet i fokus och förbättra dina familjerelationer. Olika värderingar hemma kan vara ett problem som behöver mer uppmärksamhet. Gör det lättare och roligare att umgås genom att acceptera situationen som den är. Mitt råd: Sluta förvänta dig äpplen från personer som inte har några äpplen.

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: