Veckohoroskop 15-21 oktober 2020

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Veckans horoskop 15–21 oktober

VÄDUREN 21/3–19/4

32 unika barnnamn – inspirerade av rymden

Du stöter ihop med en person du varit osams med och ni får ett bra tillfälle att reda ut vad som gick fel. Var noga med vad du säger – det finns fortfarande risk för missförstånd! Det gäller särskilt om det är pengar inblandade.

OXEN 20/4–20/5

Du stöter ihop med en bekant du inte sett på länge. Ni pratar om gamla tider men inser att ni har utvecklats åt olika håll och inte har så mycket gemensamt längre. På jobbet är du ambitiös och tar dig an nya spännande uppgifter.

KRÄFTAN 22/6–22/7

Du tar det lugnt och funderar noga innan du gör något. Vissa omkring dig är snabbare i vändningarna och det blir en del irritation mellan er. Gå helst inte in i gräl och konfrontationer eftersom sådant får dig bara att må dåligt!

LEJONET 23/7–22/8

Du får in pengar från flera källor, tack vare att du använder dina talanger och resurser klokt. Dessutom ser du till att lära dig något nytt varje dag. Självförtroendet ökar och du märker att människor litar på din förmåga.

JUNGFRUN 23/8–22/9

Du är optimistisk och öppen för det mesta. Men det är lite obalans i energin och du fungerar bäst i korta, tidsbegränsade projekt. Då kan du ösa på med kraft och entusiasm för att sedan vila och göra absolut ingenting i en period.

VÅGEN 23/9–22/10

Du är extra känslig och plockar hela tiden upp stämningar och vibrationer från omgivningen. Ofta vet du hur folk mår innan de ens vet det själva. Någon i vänkretsen anförtror dig en laddad hemlighet som du inte kan föra vidare.

SKORPIONEN 23/10–22/11

Du har ett stort behov av att gå inåt och att i lugn och ro utforska andliga aspekter av tillvaron. Samtidigt finns det många praktiska saker att ta hand om och du strävar efter att hitta en balans mellan inre utveckling och yttre krav.

SKYTTEN 23/11–21/12

Folk omkring dig har svårt att enas om vad de vill göra. Det blir upp till dig att komma med konstruktiva förslag. Idéer har du hur många som helst. Men det går för fort ibland och du måste ta dig mer tid att förklara hur du tänker

STENBOCKEN 22/12–20/1

Det blir förändringar på jobbet och du vet inte vad du ska tycka. Var inte alltför motsträvig, du har mycket att vinna på det hela. En ny kollega kan dessutom bli en mycket god vän och även andra relationer är harmoniska.

VATTUMANNEN 21/1–19/2

Du har djupa och långa samtal med dina närmaste och vissa oklarheter kan redas ut. Alla mår väldigt bra av detta. Det är också en bra tid för gemensamma affärer. Troligen får du ett erbjudande som blir svårt för dig att motstå.

FISKARNA 20/2–20/3

Det händer saker du inte räknat med men du är flexibel och gör det bästa av alla förändringar. Dina relationer fungerar också jättebra. Ingen ältar gamla konflikter. En positiv utveckling i både kärlek och vänskap kan väntas.

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken

Stjärntecken: Så är vågen som person

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: